2777
2789

من همرو دارم و حس میکنم زشت شدم 

استرس 

شب تا صبح بیداری

غذا نخوردن 

ورزش نکردن

بیرون نرفتن

و نداشتن هیچ روتین پوستی و... 

کم خونی 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بيرون رفتن و رسيدن ب كارام خيلي حالم خوبه 

حال روحي من مستقيم اولين چيزي هس ك اثر مستقيم داره روي صورت و جسمم 

غذا و روتين هم جاي خود خيلي أثر داره 

بوده روتينم هميءني بوده ولي يه هفته خال روحي خوب نبوده پلاس بودم تو خونه و اتاق تمون نميخوردم  پوستم تيره و پژمرده شده بود 

ورزش خيلي مهمه انرژي روحي بالا 

….

با بيرون رفتن و رسيدن ب كارام خيلي حالم خوبه  حال روحي من مستقيم اولين چيزي هس ك اثر مستقيم دا ...

چند سالته گلم 

من درضمن خیلیم لاغرم

چند سالته گلم  من درضمن خیلیم لاغرم

منم مث شما لاغرم ولي ٢٧سالمه 

ولي خدايي رو خيلي اثر داره من قشنگ ميبينم اون روزا ك حالم خرب نيست و أسير خونه ام تو اتاق  ميبينم تيرگي رو روي پوستم همين ك ميرم بيرون ولقعا دنبال كارامم و .. اينقد انرژي دارم وقتي برميگردم روشن شدن پوستمو ميبينم حس ميكنم زيباتر شدم 😂🤦🏻‍♀️ 

روحيات هم خيلي باهم فرق داره واي من اين مورد رو روي خواهرمم ديدم قشنگ ، منو خواهرم كلا روحياتمون با اين ك باهم متفاوته 

….

منم مث شما لاغرم ولي ٢٧سالمه  ولي خدايي رو خيلي اثر داره من قشنگ ميبينم اون روزا ك حالم خرب ني ...

😅😍عالیه همیشه شاد باش پس 

من حدودا یک ماهه تو خونه ام 

افسردگی دارم