2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش کلا بچه نخاد بعد راضی شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 61 پست
درکت میکنم منم همینجورم هشت سال شوهرم مقاومت میکرد هیچ مشکلی هم نداشتیم الان چون برادراش بچه سوم روا ...

ممن چون فعلا یکسال نشده کفتم ب کسی چیزی نگم مادر خودش اگ بفهمه بارداری در کار نیست اسمون و زمین رو بهم میدوزه امید دارم بلکه فشارهای اونا راضیش کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا چون گاهی ک رابطه بدون جلوگیری میشه اگ باشع سقطش میکنیم ولی من فک میکنم جدی نمیگه

اول مطمئن شو که سقطش نکنه بعدا وقتی بهش بگو که دیرشده باشه مثلا چهار ماهو اینا یا با دکترت هماهنگ کن وقتی خواست سقط کنه که بگه خطر جانی برات داره و فلان

منم اینجوری بودم دیگه شوهرم سرم کلاه گذاشت بعد نزاشت سقطش کنم الانم عشقمه

خودت سنت کمه بالا نیست ولی وقتی دیدی خیلی طولش میده مجبوری تو عمل انجام شده قرارش بدی

همینکارو میکنم انشالله جواب بده خخخخخ البته الان ن یسال دیه

ببین عزیزم شوهر منم بدش می اومد تا ۳ سال   بعد میگفت اگه بچه بیاری باید بری خونه بابات

من گفتم باشه میرم

حالا که پسرمم دنیا اومده  حتی نمیزاره ۱شب بمونم خونه بابام فک کن میگم من خدای من پسرمم  

فقط کافی حامله بشی

گف بعد دوسه سال اقدام میکنیم در دوران عقد و نامزدی الان هفت ماهه ازدواج کردیم میکه عمیقا ک فک میکنم ...

حالا که تازه ازدواج کردید سنی هم ندارید صبر کن چه عجله ایی هست حالا بعدم ادم از رفتار کردار یکساعت بعدم خبر نداره چه برسه یکی دوسال نظرات تغییر میکنه 

کاش شوهر من اینجوری میگفت بابا دختر شوهرت خیلی عاقله تو بجای اینکه فکرتو محدود کنی رو ی موضوع ب بیشرفت خودت فک کن ب ی منبع در امد ب درس خوندن ب سفر و عشق و حال 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤