2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش کلا بچه نخاد بعد راضی شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 61 پست
گف بعد دوسه سال اقدام میکنیم در دوران عقد و نامزدی الان هفت ماهه ازدواج کردیم میکه عمیقا ک فک میکنم ...

عزیزم،،تا میتونی راضیش کن..منم۲۳سللگی خونه دارشدم،،تا الان ک۲۸سالمه بچه نخاستم..الآنم ک میخام نمیشه..الان یکساله درگیریم....سنمم داره بالا می‌ره..اگ از سن کمتر میخاستم خیالم راحتتر بود...وقت بیشتری داشتم...بعد نشه ک پشیمون بشین...این حرفم ک بذارین زندگی رو غلطک بیفته بنداز دور،،،بابچه هم میشه رو غلطک بیفته..اتفاقا بچه بیاد،،مسئولیت پدر بیشتر میشه،،بیشتر ب فکر زندگیه...

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

کاش این اتفاق برای منم میفتاد

و راضی میشد بچه دار نشیم

شاید ذهنتیشون تغییر کنه عزیزم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دقتی میدونه پدر خوبی نمیشه کاملا تصمیم درستیه و تحسین میکنم که یه بچه بی گناه رو وارد این دنی ...

فقط برای اینی که گفتی نیست 

خیلی ها از پذیرش مسئولیت بچه میترسن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

همسر من هم نمیخاست بعد از 12 سال.. سال قبل یه هفته رفتیم خونه دوست ش اونا دخترکوچولوی بامزه ای داشتن، اومدیم خونه گفت بچه میخوام. از سال قبل تا الان هر کاری میکنیم بچه دار نمیشم برامون دعا 5کنید

دوستم‌ شوهرش از همون روز اول بهش گفته بود من بچه نمیخوام دوستمم قبول کرد، حدود 14ساله ازدواج کردن، ولی چند سال پیش اطرافیان خیلی متلکه و کنایه بهشون میگفتن دوستمم خودش یه بیماری گرفت و در همون حین هم باباش فوت مرد، دیگه خیلی افسرده شده بود، دیگه هی به شوهرش اصرار کرد اونم راضی شده بود ظاهرا، و بعد از سه ماه هم باردار شد، اونم دو قلو، ولی تا الان که پسراش چهار ساله شونه شوهره روزی هزار بار گفته من بچه نمی‌خواستم ، کاش بچه هام میمردن تا حدی که بعضی وقتها یکی از بچه ها به مامانش میگه کاش من نبودم،😢😢

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰
گف بعد دوسه سال اقدام میکنیم در دوران عقد و نامزدی الان هفت ماهه ازدواج کردیم میکه عمیقا ک فک میکنم ...

اگر از جهت مالی در مضیفه نیستین، پدر مشکلی نداره  که

چون بیشتر زحمت بچه برای مادره

و مردایی که بچه دوست هم نباشن بعد از دنیا اومدن بچه مهر بچه یهو میریزه توی دلشون و یه پدر عاشق میشن

[QUOTE=323056903]طبیعی باید پیشگیری میکرد نکرد بعد دیرشد حامله شدم[/QUOTEجاری منم ۴تا بچه داره قسم م ...

ببین واقعا خنگه متولد۷۴  هستش  اگه ببینیش فک میکنی۴۵ سالشه  

ولی خب برادر شوهرم ۱۷ سال ازش بزرگتره

جاریت خیلی خنگه ببخش پس باید تا اخر عمرش هی بچه دار بشه

ببین تازه مادر شوهرم چنان بهش افتخار میکنه

اینقدر  تیکه میندازه به من تو یکی داری

فک کن بچه اولش ۲ماهه بعد عروسی باردار شده بچه دوماهش بعد ۲ماهگی اولی باردار شده

خب یکی داری اشکالش چیه باحوصله بشه دو تا در عوض درست بزرگ میشن

نه خانواده  شوهرم هرچی بیشتر براشون بچه بیاری بیشتر ارج قرب داری 

حالا که من یکی دارم داخلشون بده 

ولی خب من قصد بچه بعدی رو ندارم 

ببین همین برادر شوهرم  من تا ۳سال بعد ازدواجم   بچه نیاوردم بعد بهم میگفت اگه بچه نیاری طلاقت میدیم 

فک کن  تازه شوهرم خودش نمی‌خواست بچه دار بشیم