شوهرم میگه کلا بچه نمیخام هیچ وقت من نمیتونم پدر خوبی باشم تربیت بچه موضوع خیلی مهمه اصلا نباید ب بچه داری فک کنی هرکیم گف بگو بچه دار نمبشیم ولی من کلا بچه دوس دارم از اینده میترسم بنظرتون راضی میشه یانه یکساله ازدواج کردیم من، 24سالمه ایشون 29
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تربیت بچه خیلی هم پیچیده نیست بچه ها تا 7سالگی باید پادشاهی کنند و محبت ببینن بعدهم با محبت تنبیه وتشویق لازم دارن تا 14سالگی اونم هر چی کمتر تبیه وتشویق باشه که چه بهتر رفتار پدر ومادر را الگو قرار میدن دوره نو جوانی هم باید با بچه دوست بود بیا این کانال ایتا دوره تربیت فرزند گزاشتن حاج اقا حسینی مدیر تشکیلات تنهامسیر آرامش
ممن قبول نکردم گفتم ک من مادر خوبیم وبچه دوسدارم اما اون میگه ن ن مشکلی نداریم باهم ک لخاد جدا ...
درکت میکنم منم همینجورم هشت سال شوهرم مقاومت میکرد هیچ مشکلی هم نداشتیم الان چون برادراش بچه سوم رواوردن وخواهراش هم همینطور داره بهم فشارمیاره که بچه میخوام درصورتیکه من هنوزیکی روهم ندارم وحقیقتا خیلی سردشدم به زندگی ویه جورایی عادت کردم ودلم میخواد سرش جیغ بکشم سرمادرش جیغ بکشم که چرااونموقع من دوشت داشتم شمامیگفتین نه الان که عادت کردم به شرایطم ازروی حسادت بقیه میگید بچه بیارین اسی من برگردم عقب خونواده امودرجریان میذارم ومیگم بیان باهاشون حرف بزنن وقاطعانه برخوردمیکنم