2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش کلا بچه نخاد بعد راضی شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 61 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تربیت بچه خیلی هم پیچیده نیست    بچه ها تا 7سالگی  باید پادشاهی کنند  و محبت ببینن  بعدهم با محبت  تنبیه وتشویق   لازم دارن  تا 14سالگی اونم هر چی کمتر تبیه وتشویق باشه که چه بهتر  رفتار پدر ومادر را الگو قرار میدن  دوره نو جوانی هم باید با بچه دوست بود بیا این کانال ایتا دوره تربیت فرزند گزاشتن  حاج اقا حسینی مدیر تشکیلات تنهامسیر آرامش

🔹@IslamlifeStyles

گف بعد دوسه سال اقدام میکنیم در دوران عقد و نامزدی الان هفت ماهه ازدواج کردیم میکه عمیقا ک فک میکنم ...

بذار به دلش پیش برو ولی مثل من اشتباه نکن هرسال ازمایش هاتوکامل بده نذاراضافه وزن بگیری من بعدازهشت سال تنبلی گرفتم والان کمی پروسه بچه طول میکشه😑

گاهی انسانم آرزوست
گف بعد دوسه سال اقدام میکنیم در دوران عقد و نامزدی الان هفت ماهه ازدواج کردیم میکه عمیقا ک فک میکنم ...

مثبت فکن شاید خودش میخواد حامله شه ک میگ سخته😐✨️

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

باحرف قانع نمیشن اینا وقتی فامیلشون بچه بیارن به خودشون میان

نمیدونم

خودم مجردم ولی عاشق بچم اونم دختر

میبینم عکس بچهارو یا بچه از نزدیک ببینم دلم میرهه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خب پدر خوبی نیس که نیس مشکل خودشه بگو من مادر خوبیم خودخواهیم حدی داره  ها تو چرا قبول کردی؟؟؟؟ ...

ممن قبول نکردم گفتم ک من مادر خوبیم وبچه دوسدارم اما اون میگه ن  ن مشکلی نداریم باهم ک لخاد جداشه ولی من با این شرایط از نظر روحی خیلی بهم ریختم

ببخشیدشماپارسال پروفایلتون طبیعتدسبز نبود???

نه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم عاشق دخترم 

خیلی خوبه

ممن قبول نکردم گفتم ک من مادر خوبیم وبچه دوسدارم اما اون میگه ن  ن مشکلی نداریم باهم ک لخاد جدا ...

درکت میکنم منم همینجورم هشت سال شوهرم مقاومت میکرد هیچ مشکلی هم نداشتیم الان چون برادراش بچه سوم رواوردن وخواهراش هم همینطور داره بهم فشارمیاره که بچه میخوام درصورتیکه من هنوزیکی روهم ندارم وحقیقتا خیلی سردشدم به زندگی ویه جورایی عادت کردم ودلم میخواد سرش جیغ بکشم سرمادرش جیغ بکشم که چرااونموقع من دوشت داشتم شمامیگفتین نه الان که عادت کردم به شرایطم ازروی حسادت بقیه میگید بچه بیارین اسی من برگردم عقب خونواده امودرجریان میذارم ومیگم بیان باهاشون حرف بزنن وقاطعانه برخوردمیکنم

گاهی انسانم آرزوست