2777
2789

دیشب آخر شب یه بحثی بین من و شوهرم پیش اومد که در عین حال که چیز خاصی نبود ، اما خب بین زن و شوهرا بالاخره اتفاق میوفته . پدرشوهر و مادرشوهرم فوراً بدو بدو اومدن بالا ، به شوهرم گفتم حالم بده درو باز نکن بعد برو پایین ، حرفمو گوش نکرد و در باز کرد . منم به خاطر اینکه دوست نداشتم کسی توی اون حال ببینتم ، بچه‌مو برداشتم بردمش تو اتاق بخوابونمش . از تو اتاق می‌شنیدم که مادرشوهرم داره پشت سرم حرف میزنه و همه جای خونه سرک میکشه و دخالت میکنه ، دیگه این کارش بدتر اعصابمو بهم می‌ریخت . بعد که رفتن پایین ، دیدم به شوهرم پیام داده نوشته ... بهش محل نزار ، باهاش حرف نزن ، بزار بره خونه باباش ، ولش کن تا بره و دخترتو بگیر و از این حرفا ... منم گوشی موبایل شوهرمو برداشتم بردم بهش دادم گفتم بیا ... مامان جونت برات نسخه پیچیده ، بهش گفتم دلم برات می‌سوزه که مادرت نشسته پای خراب شدن زندگیت . مادرشوهرم بار دومشه که آتیش میزنه به زندگیمون و بار اولش رو توی تاپیک ها تعریف کردم که آخر هم رفتم خونه بابام . مادرشوهرم هرچی از دهنش دراومده بود پشت سرم به شوهرم گفته بود . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر منم همینه ولی ظاهرشو خوب نشون میده.من که نمیبخشمش

دقیقاً ... قبل از اینکه بره هم هی بهم میگفت بیا بوست کنم فلان کنم ، ادعای دین و ایمانش هم میشه . آخه تزویر و دورویی تا کجا !؟ 

من اگه پسردار شدم،انقدر مادرشوهر خوبی میشم،عروس عاشقم بشه.سیاست به این میگن.😁😎🥰😍

آفرین 

نسل قدیم سواد چندانی ندارن ... یکی مثه مادرشوهر من که تو جهل و خرافات دست و پا میزنه ، انگار درک و فهمشون نسبت به نسل جدید پایین ‌تره . 

دقیقاً ... قبل از اینکه بره هم هی بهم میگفت بیا بوست کنم فلان کنم ، ادعای دین و ایمانش هم میشه . آخه ...

همین ادعای دین و ایمانشون بده.حرفاش فقط اماما و خدا و پیغمبر ولی پشت سر با شیطان همدسته

تا فهمید من و شوهرم میخوایم بریم مکه گفت نه نمیخواد برین ولی بعدا به شوهرم گفته بود منم میخوام بیام.حالا باید کلی خرج عنتر خانوم بکنیم که قراره بیاد گند بزنه به سفرمون.الانم کلا داره کاری میکنه که من و بچه هام نریم خودش با شوهرم بره!!! ۸۰ سال سنشه توبه نمیکنه عوضی!!!هرکی اینجا از مادرشوهرش بد میگه میبینم بازم به بدذاتیه این زنه نیست.هیچکی مثل این نمیتونه دو رو باشه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای عجب مادر شوهری تو یه ساختمونین؟ سعی کن از پسرش دور نگهش داری ولی به روش نیار تو بدت میاد از م ...

آره متأسفانه تو یه ساختمون هستیم ، رابطه من با شوهرم خوبه ولی اون خیلی حسادت میکنه و هر بحث کوچیکی رو بینمون بزرگ میکنه . 

پس نفهمه بحث کردین سعی کن خونتو عوض کنی اگر میشهه

خیلی خرج کردیم برای خونمون ، دلم نمیاد عوضش کنم . ولی خیلی روی شوهر من تسلط داره ، دیگه خسته شدم از بس با سیاست پیش رفتم و از اون طرف شوهرم با ساده لوحیش همه چیزو خراب میکنه .

آفرین  نسل قدیم سواد چندانی ندارن ... یکی مثه مادرشوهر من که تو جهل و خرافات دست و پا میزنه ، ...

آدم باید انقد با عروس خوب باشه،که عروسه هرچیز خوب و خیر هست واسه مادرشوهرش بخواد.اونا نفهمن.بدبختن.

البته بستگی به عروس هم داره،بعضی عروسها هم بدذاتن ها.

niniyar_1@