2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخوردم برعکس رژیمم شاید اینه شام بخور🤣🤣

خارج از شوخی اونایی که شام نمیخورن مغزشون بدجور اسیب میبینه

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد
بگو

خواب دیدم توی یک فروشگاه بزرگ بودم با دخترم که ۳ سالشه موقعی که داشتم از بین غرفه هاش رد میشدم دخترم یک ظرف رو شکوند فروشنده گفت قیمت این ظرف ۱۴ ملیونه باید پرداخت کنین منم شوکه بودم هی باهاش بحث میکردم که مگه طلا بوده جنس ظرف تون بعد یهو دیدم دخترم نیست کل فروشگاه و بیرونش رو گشتم اما نبود که نبود انقدر گریه کردم تو خواب که از خواب پریدم دیدم کنارمه و دیگه نتونستم بخوابم...بنظرتون تعبیرش مثبت یا منفی؟ یه چیز دیگه هم هست که عروسی راه دور دعوتیم حالا دو دل شدم که برم یا نه...

خواب دیدم توی یک فروشگاه بزرگ بودم با دخترم که ۳ سالشه موقعی که داشتم از بین غرفه هاش رد میشدم دخترم ...

ببین اگ بخواد اتفاقی بیافته بری و نری فرق نداره 

به نظرم صدقه ای نذری چیزی بکن 

فامیل مون خواب دید مامانم افتاده 

بعد چند روز مامانم افتاد کلی خون از صورتش اومد دماغش هم دکتر گفت شکسته 

بعد میدونی چی شد 

من هر موقع یه حسی داشتم اتفاق می‌افتاد 

داشتم صبح میرفتم مدرسه با سرویس گفتم بذار مامان مو بیدار کنم قندش نیافته یا چیزی نشه 

از این استرس ها 

بیدارش کردم به سرویس نرسیدم مامانم منو دید اومد دنبالم چون تو راه کلی سگ هست 

بعد نزدیک مدرسه بودیم افتاد

البته خب بعضی خواب ها کابوس ان انگار