2777
2789
عنوان

بله برونم نزدیکه خونواده هامون اختلاف مذهبی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 66 پست
به نظرم این وضع رو با اختصاص مکان های جدا برای خانم ها و آقایان ، میتونی مدیریت کنی . چون اگر اقوام ...

برای جشن عقد و عروسی فکر خوبیه، ولی برای مراسم بله‌برون که همه‌ی بزرگترها باید برای گفتگو و امضای دفتر حضور داشته باشن چطور اجراش کنیم؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار بدی کردید به فامیلاتون اینطور گفتید  تعیین کردن حدود پوشش دیگران با هر لحن و بیانی و به هر ...

ممنونم از نظرت عزیزم  

ولی مادرم فقط گفته که خانواده نامزدم نسبت به ما مذهبی‌ترن تا با آگاهی لباسشونو انتخاب کنن

به هیچ وجه قصد اینکه درخواست پوشش کامل ازشون کنیم نداشتیم

ایضا که تو مراسم فرزند همون فامیلمون که پارسال برگزار شد دقیقا همین اتفاق افتاد و بهمون همینو گفته بودن و ما هم با پوشش متناسب و با درک کامل حضور پیدا کردیم

شما کاربر مرد هستید ؟ فکر کردم خانمید 🤔

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ممنونم از نظرت عزیزم     ولی مادرم فقط گفته که خانواده نامزدم نسبت به ما مذهبی‌ترن تا با ...

اگر قرار بوده لختی پختی بپوشن و مادرتون این موضوع رو پیشبینی کرده ، پس لازم بوده گفته شه بهشون از قبل 

اگر نمیخوان رعایت کنن نیان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ممنونم از نظرت عزیزم     ولی مادرم فقط گفته که خانواده نامزدم نسبت به ما مذهبی‌ترن تا با ...

وقتی خودشون همینکارو کردن و همین درخواستو داشتن برای مراسم خودشون ، چطور اینطور بد واکنش نشون دادن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانم هستم عزیزم، چی باعث سوتفاهم شد؟    

کاربری رو مرد زدید پروفایل هم مرده ولی لحن خانمانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی حق داری..سعی کن قبلش  یه جورایی غیر مستقیم خانواده همسرت رو متوجه کنی که مهمونهاتون چه جوری هستند تا توی مجلس جا نخورند..ای کاش هرکس با هم کفو خودش از لحاظ دینی ازدواج میکرد..منم این شرایط برام پیش اومده و تبعاتشو خیلی دیدم

خدا صبر بده بهتون از الان

به فامیل و اشنا هم خیلی رو ندید وگرنه بدبخت شدید

و اینکه اصلا راجع به پوشش و... هیچ نظری ندید تا در فضولی رو باز نکنید یا اینکه به خودتون بی احترامی بشه

تمام

اشنای نزدیک خودم

مجبور شد سر اینکه خانواده داماد مذهبی و تعصبی مسخره ان و اهنگ و‌... گوش نمیدن

پول از جیب بده کل تالار رو بگیره

تا از خانوما فامیلای ما یه طرف باشن با اهنگ و بزن و بشکن

فامیلای داماد زناشون یه سالن دیگ با صلوات بگذرونن

در کل خودم از اونجایی ک رشتم توی مسائل مشاوره فردی و خانواده و... هستش عاقبتشو دیدم

حاضر نیستم نه تنها با اختلاف مذهبی

حتی با اختلاف فرهنگی شهر به شهر ازدواج کنم

چون مسائل بعدش رو دیدم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

برای جشن عقد و عروسی فکر خوبیه، ولی برای مراسم بله‌برون که همه‌ی بزرگترها باید برای گفتگو و امضای دف ...

نمی دونم رسم شما چه طور هست .

ما یک مراسم در دفتر خونه داریم که فقط چند تا بزرگتر می بریم از هر طرف .

مثلا کلا ده نفر . 

چون قائل هستیم زمان جاری شدن صیغه عقد موقت یا دائم ، فقط چند نفر از اقوام که امین و خیر خواه هستند باید باشند . 

بعد در یک تاریخ نزدیک جشن بله برون میگیریم .

عروس آرایشگاه میره ، لباس نامزدی در خور مجلس میپوشه . میشه اولین دلبری رسمی عروس

باز تعداد مون زیاد نیست 

از هر طرف نهایت 50  نفر 

اما زنونه   ، مردونه جدا 

اگر منزل شرایط باشه ، خونه

و اگر نه که غالبا این طور میشه 

یک سالن جمع و جور 

یک بعد از ظهر به صرف شیرینی و میوه

حالا بستگی به رسم طرف بعضی ها شام هم می دند 

تو مراسم خود من جمعا 60 نفر دو طرف شدیم . فقط بعضی بزرگتر ها بودند با خانواده خواهر و برادر ها 

شام هم دادیم

وقتی خودشون همینکارو کردن و همین درخواستو داشتن برای مراسم خودشون ، چطور اینطور بد واکنش نشون دادن&n ...

من احساس میکنم شاید عمدا و منظوردار میخوان همچین کاری کنن

چون مطمئنن درک لازمو دارن و متوجه قضیه هستن

قضاوت با خداست، شاید هم من بیش ازحد حساسم و تحت فشار فکرای الکی میکنم  

اسی حق داری..سعی کن قبلش  یه جورایی غیر مستقیم خانواده همسرت رو متوجه کنی که مهمونهاتون چه جوری ...

ممنونم از ابراز هم‌دردیت      امیدوارم مشکلاتت هموار و همیشه خوشبخت باشی  

من احساس میکنم شاید عمدا و منظوردار میخوان همچین کاری کنن چون مطمئنن درک لازمو دارن و متوجه قضیه هس ...

از خدا کمک بخواید ک ب خیر و خوشی بگذره مشکل پیش نیاد .. اگرم اتفاقی افتاد و‌ افتضاح ب بار اومد حرص و جوش نخورید فقط یادتون باشه کیا درخواست محترمانه شمارو نادیده گرفتن دفعه دیگه تو مجالستون دعوتشون نکنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40