2777
2789
عنوان

بله برونم نزدیکه خونواده هامون اختلاف مذهبی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 66 پست
به نظرم فامیل‌های شما می‌تونن به احترام خانواده‌ی داماد کمی رعایت کنن ولی در مقابل خانواده‌ی طرف مقا ...

بله دقیقا منم منظورم همین بود، بالاتر هم به یکی از عزیزان گفتم ما انتظار حجاب کامل از فامیلامون نداریم، فقط یه پوشش باوقار، خانواده همسرمم درک میکنن و از وضعیت ما آگاهی دارن. ممنونم از نظرت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما میتونی دعوت نکنی ولی نمیتونی دخالت کنی ک کی چطوری لباس بپوشه و بیاد به نظر من این یه نوع ب ...

متقابل هردو باید مراعات همو بکنن وقتی شما اطلاع داری خانواده طرف مقابل مذهبین یه حداقل‌هایی رو باید آدم رعایت کنه  وقتی اونها برای مهمانها احترام قائل میشن و دعوتشون میکنن یه ارزش و احترام هم اونها باید بزارن همه چی متقابله

هر کی بخواد هرکاری بکنه سنگ رو سنگ بند نمیشه آدم باید تعامل و ملاحظه داشته باشه اونم وقتی که ازت خو ...

دقیقا منم بابت همین ناراحتم   ممنونم از نظر و دل‌گرمیت  

اینکه هر کی هر جور دوسداره میپوشه صد در صد نظر منم هست،ازالان شما بااین موضوع مذهبی بودن خانواده نام ...

من و همسرم در نهایت جدا از خانواده‌هامون و تو یه شهر دیگه زندگی خواهیم کرد، و هر دومون عقاید کمی متفاوتی با خانواده‌هامون داریم

ایشون به شدت خانواده‌اش مذهبی نیست، منم به تبع از زندگی تو یه شهر دیگه و تنها به شدتِ خانواده‌ام اوپن نیستم

مشکل منم از سمت خانواده نامزدم نیست، اونا هم چیزی نمیگن بنده‌های خدا

ولی من از سمت فامیلای خودمون انتظار کمی درک داشتم و حجاب کامل هم مدنظرم نبود به هیچ وجه

ممنونم بابت نظرت  

زن داداشم اینا فوووق مذهبی بودن،ما مذهبی.توعروسی داداشم خیلی اذیت شدیم. هر چی خرج کردیم شد ضرر. همشو ...

ای بابا   جشنمون کاملا خودمونیه

ولی همون خودیا همچین حرفی زدن    

دقیقا منم بابت همین ناراحتم     ممنونم از نظر و دل‌گرمیت    

خواهش میکنم

بنظرم اینو با همسرت در میون بذار که توی خانوادش عادی سازی کنه که یهو اونا روز بله برون شوک نشن خدای نکرده یه حرفی بزنن دلخوری شه

عزیزم شما میتونی دعوت نکنی ولی نمیتونی دخالت کنی ک کی چطوری لباس بپوشه و بیاد به نظر من این یه نوع ب ...

درسته حق با شماست، ولی من انتظار پوشش کامل نداشتم و تعیین تکلیف به خصوصی نکردم  

فقط یه لباس باوقار ، حالا کامل پوشیده نباشه هم بازم مطلوبه

لباس خودم هم همینطوره

چون از فامیل‌های نزدیک هستن و برامون عزیزن به هیچ وجه نمیتونم به دعوت نکردنشون فکر کنم  

ممنونم از نظرت  

اینجور دیگه بده ..توعروسی مختلط نباشه دیگه چادرمشکی بده

در مورد عروسی توافق کردیم که یه جشن کاملا خودمونی باشه

قبل شام جدا، و بعد از شام مختلط، که هردو طرف بتونن لذت ببرن

بستگی داره به پوشش اگر پوشش زننده باشه وقتی طرف مقابل مذهبیه خوب بی احترامی هست اما درکل در اینجور م ...

دقیییقا حرف دلمو زدی   منم منظورم همین بود، میترسم برای ناراحت کردن عمدا همچین کاری کنن  

من و همسرم در نهایت جدا از خانواده‌هامون و تو یه شهر دیگه زندگی خواهیم کرد، و هر دومون عقاید کمی متف ...

به نظرم این وضع رو با اختصاص مکان های جدا برای خانم ها و آقایان ، میتونی مدیریت کنی .

چون اگر اقوامت احترامی برای عقاید خانواده داماد هم قائل نباشند و به حرف مادرتون توجه نکنند ، با جدا بودن خانم ها ، تکدری برای خانواده همسرت ایجاد نمیشه