2777
2789
عنوان

بله برونم نزدیکه خونواده هامون اختلاف مذهبی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 66 پست
قبلا مال ما مثل شما بود . اما چون بعضی از فامیل خیلی اظهار نظر می کردند و کار پیچ می افتاد ،  ...

ماهم همینطوریم .فامیل و شلوغ بازی نداریم .چون دخالت خیلی میکنند .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خیلی دچار مشکلات میشید .فقط مساله حجاب نیست .به نظرم مساله حق الناسه .الان داماد ما و پدرم هرگز و هر ...

عزیزم اعتقاداتشون به  این شدت نیست، تو مجلس جدای زنونه مزدونه بزن و بکوب و آهنگ هم داشتن، محل کار نامزدم هم طوریه که عادت داره به اینکه بقیه مطابق اعتقادات خودش رعایت نکنن و چیز جدیدی نیست

ولی در مورد خانواده نامزدم حق با شماست، احترام به عقایدشون واجبه، منم از همین بابت ناراحتم، اونا آگاه به عدم اشتراکات بودن و اومدن جلو ولی ما هم باید احترامشونو نگه داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خودشون همینکارو کردن و همین درخواستو داشتن برای مراسم خودشون ، چطور اینطور بد واکنش نشون دادن&n ...

سر مراسم خودشون طوری رفتار نکردند .ولی همیشه برای اینها سخت میشه .

عزیزم اعتقاداتشون به  این شدت نیست، تو مجلس جدای زنونه مزدونه بزن و بکوب و آهنگ هم داشتن، محل ک ...

خوب پس همه چی رعایت شده .در حد اعتدال باشه مشکلی نیست .همه این را دارند 

انشالله که به خیر بگذره      

انشالله .ولی خواهر نصیحت از من بشنو .طرف معامله تون را خدا بکنید .میخواهید حجاب داشته باشید واسه خدا حجاب داشته باش.قراره پوشیده بشید واسه خدا پوشیده بشید .اگه به حرف مردم باشه هیچ کس از ما سپاسگذار نیست .ولی اگر برای خدا کاری کنیم ازدواج کنیم .حجاب داشته باشیم .نماز بخونیم .مخصوصا چند رکعتی نماز حاجت هم میخونیم .کارامون را میسپاریم به خدا .خدا دست ما را میگیره خانواده مون را خوشبخت میکنه ....ما خانواده مذهبی فوق العاده ای داریم .اما میدونم کار برای مردم فقط ادم را عصبی میکنه 

شما دونفر ادم عاقل بالغ هستین

نهایتا دیدین ممکنه برخوردی پیش بیاد که دودش توی چشم شما بره

قید مراسم رو بزنین

یک محضر و تمام

به کسی که مراسم بدهکار نیستین

اخرش اگه دعوا بشه و یکی بره زندان

توی سر شما میکوبن

و باید جدا بشین

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر