2777
2789

سلام دوستان

من این موقع شب از استرس خوابم نمیبره

من و نامزدم تهران درس میخونیم و کار میکنیم

خونواده‌هامون از دوتا شهر متفاوت با اختلاف مذهبی تقریبا زیادن، اما خودمون به تبع از زندگی توی محل متفاوت با خانواده عقاید نزدیکتری داریم و با هم کنار میایم

مادرپدرها و اعضای نزدیک خانوامون هم تو جلسه آشنایی و خواستگاری مشکلی نداشتن و اختلاف عقاید چندانی حس نمیشد

اما امان از فامیلامون....

مادرم امشب باهام تماس گرفت و گفت که حین دعوت از فامیلا اینو هم گفته که خانواده نامزدم مذهبی‌تر از ما هستن تا توی انتخاب لباس کمی حساسیت به خرج بدن

اونا هم با پررویی و لحن بد گفتن هر کی هرجور دوس داره میاد به کسی ربطی نداره!!!

حقیقتش من کاملا با آگاهی نسبت به تفاوت‌ها جلو اومدم و میدونستم این عدم اشتراکات و روبه‌رویی خانواده‌ها چالش به همراه داره، اما انتظار همچین برخوردی رو نداشتم، چون دقیقا تو مراسم فرزند همون فامیل ما رعایت کردیم و با پوشش بیشتری شرکت کردیم

بعد تماس مادرم همش به روز بله‌برون فکر میکنم و از استرس به هیچ کدوم از کارام نمیرسم و خوابم نمیبره

احساس میکنم بعضی از اعضای فامیل از روی حسادت به جایگاه من و نامزدم همچین برخوردی دارن و این قضیه با گفتگوی صمیمانه راه به جایی نمیبره

لطفا راهنماییم کنید، بنظرتون دارم حساسیت بیش از حد به خرج میدم؟ تا حالا کسی تجربه مشابه داشته؟ خیلی ناراحتم

حساسیت داری بیخیال ..بزار هرکس هرجور میخواد باشه وبیاد ‌‌‌...مذهبی باشن خب اونا باحجاب بیان ..ما اینجوریم هرکس باحجابه با حجاب میاد هرکسم ن که هرجور راحته منافاتی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فامیل‌های شما می‌تونن به احترام خانواده‌ی داماد کمی رعایت کنن ولی در مقابل خانواده‌ی طرف مقابل هم باید به عقاید شما احترام بذارن. در کل اگه هر دو طرف برای هم احترام قائل باشن و قرار نباشه کسی به خاطر حال کسی دیگه خودشو تغییر بده، مشکل بزرگی نیست. یعنی شما فقط از فامیلای خودتون انتظار نداشته باشین، فامیلای نامزدت  هم باید در‌ک کنن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خب راست میگن هر کی باب میلش قرار نیس اونا مذهبی ن اینا پوشیده باشن ول کن حساس نباش 

هر کی بخواد هرکاری بکنه سنگ رو سنگ بند نمیشه

آدم باید تعامل و ملاحظه داشته باشه اونم وقتی که ازت خواهش شده

اینکه هر کی هر جور دوسداره میپوشه صد در صد نظر منم هست،ازالان شما بااین موضوع مذهبی بودن خانواده نامزدت مشکل پیدا کردی مطمئني بعدا ب مشکل نمیخوری؟شما قراره تو اون خانواده بری فکر اینارو کردی؟بعدم اگر زیاد تو فشاری اونایی ک اونجوری میگن رو دعوت نکک

زن داداشم اینا فوووق مذهبی بودن،ما مذهبی.توعروسی داداشم خیلی اذیت شدیم. هر چی خرج کردیم شد ضرر. همشون باچادرمشکی بدون ارایش اومدن.تومجلس زنونه نشستن،نوک بینیشون فقط بیرون بود. جشن رو خودمونی بگیرید

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم شما میتونی دعوت نکنی ولی نمیتونی دخالت کنی ک کی چطوری لباس بپوشه و بیاد به نظر من این یه نوع بی احتررامی ب مهمان هاست

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷
خب راست میگن هر کی باب میلش قرار نیس اونا مذهبی ن اینا پوشیده باشن ول کن حساس نباش 

ممنونم بابت نظرت   من یه توضیحی رو اضافه کنم، ما اصلا درخواست پوشیدگی و حجاب کامل از فامیلامون نداشتیم و مادرم منظورش این بود که فقط خیلی بدن‌نما نباشه، و اِلا من خودم هم لباسم با حجاب کاملِ کامل نیست، و خانواده نامزدم هم درک میکنن

بستگی داره به پوشش اگر پوشش زننده باشه وقتی طرف مقابل مذهبیه خوب بی احترامی هست اما درکل در اینجور موارد هرکسی طبق اعتقاد وسلیقه خودش میپوشه اما اگر عاقل و فهمیده باشن یه حداقل‌ها رو هم رعایت میکنن نه اینکه همه رو بخاطر خودشون معذب کنن فوقش چادر نمیپوشن یه شال میندازن نه اینکه دکلته بپوشن و رعایت کسی و نکنن

اینجور دیگه بده ..توعروسی مختلط نباشه دیگه چادرمشکی بده

پدر و داداشم مذهبی هستند،اصلا جشن مختلط و با فسق و فجوری نبود🤣🤣  اصلا کاش با این وضعیت نمیومدن. فیلم بردار پشمی براش نمونده بود💁‍♀️

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هر کی بخواد هرکاری بکنه سنگ رو سنگ بند نمیشه آدم باید تعامل و ملاحظه داشته باشه اونم وقتی که ازت خو ...

خانواده شوهر من مذهبی من عادی بودم منو مجبور میکردن دقیق عین اونا باشم یبار گفتم باش من میرم خونه اونا مثل خودشون میشم اونام میان خونه من باید مثل من باشن به نظرم منطقیه حرفم 

دیگه بیخیال م شدن

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪