2777
2789
عنوان

مردک نالایق فرومایه خدالعنتت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 133 پست
شتتتتت عجب ادم گورخری بودهه بمیرم براتت

نگو اونجوری🥺🥺🥺😅

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنه . چند سالشه  هر روز میبینش ؟

یعنی چی چیکار میکنه   25 سال نن فقط ی بار تو مسابقات دیدمش

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
انشاالله

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
خب دنبالش میدویی که ناز و اداهایی هم واست داره .... ندویی از علاقه شما به خودش شک میکنه و یه نوتیس ...

الان اولش ک بلاک بود الان درش اوردم نمدونم چی کنم

اها راس میگی

یه دوستی داشتم،انقد کم خواستگار داشت،میگفت یکی هم بیاد ،فحشش میدم که چرا دیر اومدی وردش میکنم🤣🤣🤣

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
ان شالله پروردگار باری تعالی نشیمنگاهشان را به زمین گرم بزند

انشالاااا

شناختی داری ازش ؟واکنشش چی میتونه باشه ی جوری نشه بعدش خودت رو لعنت کنی نمیدونم ببین چی صلاحه  ...

اخه اهل دوستی نیس اصن   

یعنی چی چیکار میکنه     25 سال نن فقط ی بار تو مسابقات دیدمش

منظورم کارش چیه .؟ فقط یبار 🙁🤔 گرفتی مارو 

باهاش اصلا حرف زدی . اخلاقش میدونی ؟ 

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
یه دوستی داشتم،انقد کم خواستگار داشت،میگفت یکی هم بیاد ،فحشش میدم که چرا دیر اومدی وردش میکنم🤣🤣🤣

برم بگمم الکی خواستگار دارممم     اگه نمیای جواب مثبت بدمم

😂💚 وای خیلی‌ خوبه آقا میگم چرا ما الآنم همینطوری حرف نمی‌زنیم باحال تره که واقعاً حیف 

موافقم😂من که تصمیم دارم همینطوری حرف بزنم ازین ببعد😂😂

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...