2777
2789
عنوان

مردک نالایق فرومایه خدالعنتت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 133 پست
منظورم کارش چیه .؟ فقط یبار 🙁🤔 گرفتی مارو  باهاش اصلا حرف زدی . اخلاقش میدونی ؟

اتش نشانهه اره تو اینستا حرف زدیمم

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
اخه اهل دوستی نیس اصن    

میخواد آماده شه مستقیم بیاد واسه ازدواج،دوستی رو ول کن😅❤️

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
میخواد آماده شه مستقیم بیاد واسه ازدواج،دوستی رو ول کن😅❤️

نننننن حتماا یکی دیگه رو میخواد ازدواج کنه باهاش مردک اولش خیلی باهام خوب بودد خدازش نگذره

الان اولش ک بلاک بود الان درش اوردم نمدونم چی کنم

چرا از بلاک درش اوردی ؟ چی‌باعث شدکه آنبلاکش کنی ؟

جز اینکه بهش ثابت میکنی پیگیرشی🤔🙄😑

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
موافقم😂من که تصمیم دارم همینطوری حرف بزنم ازین ببعد😂😂

برم بگمم الکی خواستگار دارممم      اگه نمیای جواب مثبت بدمم

پیشش تلفنی حرف بزن،بگو به مامانت شماره خونمون رو بدید،با مامانم صحبت کنن،ما خانواده داریم و اهل دوستی نیستم😅😅😅

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
چرا از بلاک درش اوردی ؟ چی‌باعث شدکه آنبلاکش کنی ؟ جز اینکه بهش ثابت میکنی پیگیرشی🤔🙄😑

ثابت شد دیگهه قبلش خوب بود یبار گفتممم ببخشید برگشتید از یرکار پیامک بدید نگرانم باتشکر  

پیشش تلفنی حرف بزن،بگو به مامانت شماره خونمون رو بدید،با مامانم صحبت کنن،ما خانواده داریم و اهل دوست ...

اینجا آقا هم هس،بد آموزی داره

بعدا میرن کتاب مینویسن،به نام : مکر زن🤣

نگو به نظرم  الان شبه و اوج احساس فردا صب ک بشه یکم هیجانت میاد پایین😂😂

پیام میره انبلاک کردم براش یانهههه

پیشش تلفنی حرف بزن،بگو به مامانت شماره خونمون رو بدید،با مامانم صحبت کنن،ما خانواده داریم و اهل دوست ...

اخه هرجا بخوام ببینمش بابامم هس باهاش 

ثابت شد دیگهه قبلش خوب بود یبار گفتممم ببخشید برگشتید از یرکار پیامک بدید نگرانم باتشکر     ...

چرا آخه؟ 😄🤦🏻‍♀️

تا وقتی قول و قراری با هم‌نزاشتید نباید احساس مالکیت نسبت بهش داشته باشی

چون اشتباه از سمت خودت محسوب میشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
چرا آخه؟ 😄🤦🏻‍♀️  تا وقتی قول و قراری با هم‌نزاشتید نباید احساس مالکیت نسبت بهش داشته باشی ...

کاش بترکم اینقد گند نزنممم