2777
2789
عنوان

مردک نالایق فرومایه خدالعنتت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 133 پست
منم🥺🥺

چی گف بهتت

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نگممش

نهاصلا نگو،ولی با رفتارت یه نمه بگو،کممممم

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
عجب عشق آتشینی😁😁

خیلی ملوسه اقا ولی نمونم چرا اینجوری میکنه  

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
نگاه کن ترو خدا 😂😅  همین الان کلی نصیحت کردما ... فحشش نده نشستیما ...😂😂😂

خب طاقتمم توم شد اخهه خجالت نمیکشه این اداهارو درمیاره مردک نادون

چی گف بهتت

اصلا نفهمیدم چی شد

یه لحظه ابراز محبت کرد ،وبعد گف تو گفتی منم هول شدم واینجوری جواب دادم

ولی قبلش وبعدش رفتاراش خیلی مرموز بود

بعد ۷ سال زندگی مشترک و۲ تا بچه،هنوز از یادم نرفته😭😭😭😭

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
خب طاقتمم توم شد اخهه خجالت نمیکشه این اداهارو درمیاره مردک نادون

چیکار میکنه .

چند سالشه 

هر روز میبینش ؟

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
حق داری اما نکشش لطفا

نه ولی خب نیاد جلو میرم چهارتا فحش میدم

خب دنبالش میدویی که ناز و اداهایی هم واست داره ....

ندویی از علاقه شما به خودش شک میکنه و یه نوتیس بهت میده

ولی اگه کلا نخواد که تکلیفش معلومه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ان شالله پروردگار باری تعالی نشیمنگاهشان را به زمین گرم بزند

انشاالله

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
اصلا نفهمیدم چی شد یه لحظه ابراز محبت کرد ،وبعد گف تو گفتی منم هول شدم واینجوری جواب دادم ولی قبلش ...

فکر میکنم شاید استخاره کرد😅

چون تو اون تایم کم،تنها چیزی که امکان داشت استخاره بود😕🥺

اصلا نفهمیدم چی شد یه لحظه ابراز محبت کرد ،وبعد گف تو گفتی منم هول شدم واینجوری جواب دادم ولی قبلش ...

شتتتتت عجب ادم گورخری بودهه بمیرم براتت