2777
2789
عنوان

مردک نالایق فرومایه خدالعنتت کنه

1359 بازدید | 133 پست

از کار و زندگی انداختیم اونهمه نذر و دعا زیر کامیون بیای اگه خودت نیای جلو  

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرومایه😂😂😂

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

زیر کامیون!

عاشقشی مثلا؟!😅❤️

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
من از اعتراف به عشقم پشیمونم  امیدوارم تجربمون مشابه نشه

منم🥺🥺

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
من از اعتراف به عشقم پشیمونم  امیدوارم تجربمون مشابه نشه

یعنی نگممش

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

نگاه کن ترو خدا 😂😅 

همین الان کلی نصیحت کردما ...

فحشش نده نشستیما ...😂😂😂

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
خیلی مردمان فرومایه ای پیدا میشوند  نفرین خدایگان بر آنها باد

🤣🤣

اوه اوه

والا اعصابمو بهم ریختهه

خیلی مردمان فرومایه ای پیدا میشوند  نفرین خدایگان بر آنها باد

بلی همینطور است

نِشیمَنگاهشان متزلزل باد

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
فرومایه😂😂😂