2777
2789
عنوان

فردا امتحان علوم دارم هیچ نخوندم

1393 بازدید | 21 پست

۷تا فصل امتحان ترم دارم صفر صفر بجز فصل یک و کمی هم دو هیچی بلد نیستم فردا ساعت ۱۲ باید برم امتحان بدم(, کلاس هشتم) 

حالا چه غلطی بکنم مننن

قهوه بخور بشین بخون تا ۱۲ وقت زیاده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایت برای سنت مناسب نیست عزیزم 

و اینکه هیچی شب تا صبح بخون 

دنیا بعد خراب کردن امتحاناتت هم فرقی نداره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اره

از ما که از شنبه شروع میشه

تو میتونی از همین الان شروع کنی کتاب یه دور جزوه یه دور و حل سوالات الان زود برنامه ریزی کن و بخون انشالله قبولی

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
چشمام از خستگی باز نمیشه میخوام ساعت۴ بلند شم بخونم

خوبه دیگه اگه قبلا خونده باشی یکم مرور هم کنی اوکیه

دیگه گوشیتو بزار کنار بخواب

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

امسال نشد، سال بعد...

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
عزیزم پس تا الان داشتی چیکار میکردی؟ الانم دیگه وقت خوندن نیست که بگیر بخواب فردا ۶ صبح پاشو بخون خ ...

مگه فقط همین بود آخه

همه امحتانارو انداختن پشت سر هم

ریاضی.هدیه.عربی.علوم .