2777
2789

سلام خانوما.یک آدم ظالم و شیطان صفت داره زندگی چندین خانواده رو نابود میکنه از تهمت و تهدید مالی و جانی گرفته تا توهین و آبروریزی و آسیب به جان و مالشون و متاسفانه هیچکی توان پاسخ به این ظالم رو نداره.میخوام خواهرانه دعا کنید شر این ظالم به خودش برگرده و دست از سر بقیه برداره.براتون از ته قلبم دعا میکنم

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

ینی چی عزیزم؟ینی زندگی هرکسی رو؟یا زندگی شما رو

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه زور هیچ‌کس بهش نمیرسه واگذارش به خدا

خدا شرش رو به خودش برگردونه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
ینی چی عزیزم؟ینی زندگی هرکسی رو؟یا زندگی شما رو

زندگی چند خانواده رو از تهمت به تازه عروس بگیر تا شلیک گلوله به خونه یکی دیگع.پخش کردن عکس تو مجازی.توهین به اموات و …

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

یه توضیحاتی بده خب 

چی شده چیکار کرده

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

براتون آیة الکرسی میخونم ان شاءالله به بهترین شکل مشکلتون حل بشه 🤲

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹