2777
2789

کات کردم که درس بخونم اینقدر که بیمحلش کردم حالا خیلی پشیمونم😔امشب اولین بارون بدون عشقمو تجربه کردم خیلی اشک ریختم همیشه بارون میبارید میومد پیشم🥲 فکرنمیکردم ۱۸ سالگیم اینقدر سخت باشه🥲 برعکس ۱۶ و۱۷ که اون پیشم بود🥲 دلم میخواد بمیرم حتی درست نمیتونم درس بخونم شاید اگه کات نمیکردم بهتر میخوندم🥲 مطمئنم بازم بهم پیام میده اینبار اشتی میکنم باهاش ولی صبر ندارم🥲 چون اونم خانوادش درجریانن داداشش میگه چندوقته خیلی توخونه ناراحته معلومه دلش تنگ شده 

امابااینکه ۲۰ سالشه من میخوام که الان عروسی کنیم😔 من فقط اونو میخوام🥺😭

یک صلوات برام میفرستید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکسی بخواد درس بخونه با عشقشم میتونه تو اراده داشته باشی کافیه اونو بهونه کردی الان اون نیست چرا نمیخونی حواست کجاست من با همسر و بچع درس خوندم اونم تو سن کم

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

کاش بارون بباره این آلودگی بره حالا شمام کنار بیا😂😂

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

ومنی که با30سال دارم لواشک میخورم😅

خدایا ب منم طعم عشقو بچشون بفهمم حس این دوستان رو😆

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃