2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کلا به عنوان ۱۱ سال تجربه میگم کلااااا حتی با بهترین خانواده همسر که دیده شده هم نباید صمیمی شد.. رسمی و خونگرمانه برخورد کن اما فاصله رو حتمااا حفظ کن.

حالا که تا اینجا اومدم یه توصیه کوچولو هم از من به شما هدیه باشه: هیچ وقت مسائل زندگی مشترک رو به خانوادت هم حتی نگو، سعی کن خودت حلش کنی، شده بیای اینجا تاپیک بزنی، پرس و جو کن ببین بقیه تو شرایط مشابه چیکار کردن، اما به اعضای خانواده خودت نگو، چون ذهنیت شون عوض میشه، ارزش خودتم به چشمشون میاد پایین. بله، خلاصه خیلی چیزا تو این دنیا دیدیم و شنیدیم..، برای شما از خداوند خیر و خوشی و برکت در زندگی مشترک میخواهم.

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو