خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزيزم هم خیلی راحته هم اگر حواستون ندی یک ثانیه اشتباهی تو رگ بزنی خطرناکه
قبل از آمپول زدن اسپیره کن یعنی سوزنی ک وارد کردی قبل از اینکه دارو رو داخل عضله وارد کنی بکش بالا اگر خون اومد سریع بکش بیرون يعني داره وارد رگ میشه واحتمال مرگ طرف هست اگر خون نیومد بزن داخل
برا جای آمپول هر چی قسمت خارجی عضله باشه بهتره
خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
البته امپولهای روغنی دردش بیشتره انگار پا فلج شده آنقدر درد داره هیچوقت نزن مثل ویتامین د ۳ و....