2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که دو تا بچه داره

845 بازدید | 36 پست

یه خواستگار دارم دو تافرزند ۱۵ ۱۷ ساله داره ولی بچه هاش پیش مادره هستن

منم یک پسر دارم

وضع مالی مرد خوبه

شغلش پرستاره 

ولی خودم دوس دارم طرف یا مجرد باشه یا نهایتا یک پسر داشته باشه که هم بازی پسرم باشه پسرم ۶ سالش

کیا چنین ازدواجی دیدن یا داشتن

سختی هاش چیه

من خودم این مدت انقدر سختی کشیدم که میخوام ازدواج بعدیم ارامش  داشته باشم

میتونم خوشبخت باشم با این ازدواج

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باسم قبول میکنم  

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

ریسکش خیلی بالاست.ممکنه دخترا بیان پیش باباش

از کجا میشه فهمید 

چون الان میگه پیش مادرش هستند

بعدا دبه نکنه خوبه

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
من باسم قبول میکنم  

چرا

از چه لحاظ

خودت پسرداری دوست داری بامجردهم ازدواج کنی توقع زیادیه.بزارین مجردابامجرداازدواج کنن

هرکسی میتونه هرچی میخواد دوست داشته باشه و هر تمایلی داشته باشه 

دیگه اینکه چقدر احتمال اتفاق افتادنش وجود داشته باشه دست خداست