2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که دو تا بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 36 پست

بستگی به طرف داره.دخترعموم خودش پسر داشت همسرش دو تا بچه همسن بودن نمیساختن.بچه هاشو همسرش فرستاد ور دل مادر زنش دختر عموم بچه خودشو نگه داشت ی بچه کوچیک آورد همش خوش میگذرونه.همسرش میگه بچه هام بیارم جنگ جهانی دارن.شاید طرف شما شرایطش بهتر باشه.

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

چرا مجرد دوست داری دوست عزیز ،اگه واقعا آرامش میخوای و بعد از ازدواج دنبال دردسر نیستی حتما با یه مطلقه ازدواج کن ، با یکی که تو شرایط خودته

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از چه لحاظ

چون مطلقه هستم و یک فرزند دارم  و اون اقا هم   مطلقه هست

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

دختراشون بزرگن ب نظرم اذیتت میکنن 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

باید این احتمال رو بدی که ممکنه بچه ها ممکنه یه روزی بیان و پیش پدرشون باشن و اون آقا نسبت به بچه هاش تا آخر عمر مسئوله،همونطور که شما دوس داری پسرت پیش خودت باشه شاید ، اگه مشکلی نمیبینی خوبه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊

خیلی دلت رو رو باید بزرگ کنی،اخه اونا دخترن بلاخره ازلحاظ مالی پدرشون باید حمایتشون کنه،ممکنه که حتی از شما و بچتون بزنه به دختراش بده طاقتش رو داری؟؟؟

دیگه دخترای بزرگی داره ازهمه چی سردرمیارن طاقت تیکه انداختن،اذیت کردناشون رو داری؟

خیلی موقع ها ناخواسته شما نفرسوم زندگیش میشی،نظر دختراش رو به شما ترجیح میده طاقت داری؟

به نظر من نه قبول نکن

من یکم ریزبینم نه نه خیلی ریزبینم و حس خوبی ب این وصلت ندارم بهرصورت جزئیات و شرایط رو خودت به ...

چرا عزیزم

منم خیلی حساسم

و یکم ترسو

خواستگار خوب چرا نیست 

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
تو عجب پررویی هستی پسر مجرد میخوای!

چ عیبی داره یکی از اشنا های ما مطلقه بود ی پسر اومد  گرفتش 🤔

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879