2777
2789

پسرم یکمدته درگیر یبوست شده درمان کردم دوباره اینجوری شد من داخل مقعدش گلسیرین مایع تزریق میکنم الان از پنجشنبه دفع نداشته باز دکتر بردم دارو روغن زیتون همه چی میدم ولی هیچ فایده ای نداره یکشنبه هفته بعد نوبت گرفتم شهر دیگه ببرمش فوق تخصص گوارش اطفال ولی نگرانم تااونموقه اگه کار نکرد شکمش چی خطرناکه؟سابقه یبوست نداش اصلن یهویی اینجوری شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوجه و بامیه بهش بده خوب میشه شاید خودش نگه میداره وقتی مشغول بازیه پفیلا و سالاد وکیوی و روغن زیتون هم خوبه اونم جواب نداد شربت انجیر نزار بیش از حد بخوره

زمان ثابت کرده همتونو...

احتمالا یه چیزی خورده سر دلش مونده بهش خاکشیر با آب گرم بده خوب میشه یا آش رشته بهش بده 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

احتمالا یه چیزی خورده سر دلش مونده بهش خاکشیر با آب گرم بده خوب میشه یا آش رشته بهش بده 

دکترم میگه ببخشید مدفوع سفت مونده ولی اگه اینجور بود باید حس دفع میداش ولی اصن نمیگه دسشویی دارم

دکترم میگه ببخشید مدفوع سفت مونده ولی اگه اینجور بود باید حس دفع میداش ولی اصن نمیگه دسشویی دارم

بهش خاکشیر بدی زود خوب میشه لبو هم خوبه 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

خودش اب خیلی میخوره دارو هم‌میدم ولی قیسی اینا نه یکم بد غذاس

باحیله بهش بده.مثلا خودتم بخوربهش بگوبیاباهم مسابقه بدیم.هرکی برنده شد یدونه دیگه میخوره...قیسی وختمی کلا روده هاش چنان صاف میکنه بیاوببین.