2777
2789
عنوان

یبوست بچه ۳ساله مامانای با تجربه لطفن‌بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 31 پست
شربت انجیر دادم اون هفته بهش 

اگه اون موقع رفت الان بعد تموم شدنش نمیره احتمالا تنبلی روده داره احتمال اینم میدم ببریش دکتر پودر بهش میده اسم پودر یادم نیست اما طعم نداره با اب معمولی قبل صبحانه باید بخوره 

زمان ثابت کرده همتونو...
فردا براش میگیرم خدا کنه افاقه کنه

قیسی خوب بگیر براش.سنتی باشه.ازعطاریا یااجیل فروشا.خوب بشورش بعد بااب گرم بزارکمی سفتیشون ازبین بره .نرم که شدن بده بخوره.اب رواتیش.ایشالا که حل میشه.روزی ده تا پونزده تابخوره کافیه.نهایتش دوروز بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبو که نمیخوره ولی خاکشیر امتحان میکنم

وقتی برای بچه تنها درست کنی نمیخوره و حس بدی میگیره و مقاومت میکنه  همتون بخورید که بچه هم بخوره

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

برنج رو خالی خالی نپز.بهش حتما  هفته ای یبارم شده برگه زردالورو خورد کن بریز همزمان بابرنج دم بکشه وپخته شه.ببین چقدر خوشمزه میشه و بعدامیگه مامان برام بپز.من واسه پسرم اینکارارو میکنم خیلی خوشش میاد.

پودرم میدم بهش میشه بعد سه سال یهو تنبلی روده بگیره؟درمانش سخته؟

میشه گرفت

درمانش نه تا اونجایی که میدونم فقط چیزایی که باعث یبوست میشن کم باید بخوره 

زمان ثابت کرده همتونو...
چه گرفتاری ایه من بدم‌میاد اخه🤣

حالا یه کم خاکشیر که چیزی نمیشه سعی کن به بچت دونه های خاکشیر بیشتری بدی مثلا یه نی بزار توی لیوان بهش بده که بیشتر دونه های ته نشین شده ی خاکشیر بخوره 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

احتمالا یه چیزی خورده سر دلش مونده بهش خاکشیر با آب گرم بده خوب میشه یا آش رشته بهش بده 

دقیییقا‌

بهترین روش خاکشیر با آب گرمه

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند