2777
2789
ی پسر ۲۳ ساله  رفته با ی خراب ۴۰ ساله ک ۲ تا بچه داره  چطوری ولش کنمم😐😐😐

آخه اینکارا با دوست دختر داشتن فرق میکنه

نمیشه بگیم تصمیم خودشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو اگ عقل داشت نمی‌رفت. حالا ک رفت ولش کنین دیگه هر گندی میخواد بزنه شما حرص نخوریت

یچیزی میگیا خب خانوادشن شاید نتونن جمش کنن ولی نمیتونن بیخیال هم شن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ی پسر ۲۳ ساله  رفته با ی خراب ۴۰ ساله ک ۲ تا بچه داره  چطوری ولش کنمم😐😐😐

بزار از زنه استفاده کنه    بگو فقط حامله نشه  حوالی ۳۰ هم زنش بدید  مشکلی نداره  خیلی از پسرا این روابطو دارن ولی مخفی میکنن

https://rubika.ir/joing/FFDBBICH0EWAMZDVCMZLYLZBBNJZIPDG
چند بار گفتم بیا ازدواج کن گوش نمیده میگه ۳۰ به بعد

ببخشید ولی اینجوری معلومه که بعد سی هم ازدواج نمیکنه. چون هر روز با یکی باشه دیگه تنوع طلبی بهش مزه میده. 

ولی باز باهاش حرف بزنید ببینید مشکلش چیه. قطعا ازدواج کنه با یه دختر جوون و خوشکل خیلی ارامش بیشتری داره تا کسی که کلی از خودش بزرگتره.

بزار از زنه استفاده کنه    بگو فقط حامله نشه  حوالی ۳۰ هم زنش بدید  مشکلی نداره ...

میدونی داداشم سادس 

میترسم زنه یجوری مجبورش کنه باهاش ازدواج کنه 

البته داداشم میگه نمیخوامش ولش میکنم

میدونی داداشم سادس  میترسم زنه یجوری مجبورش کنه باهاش ازدواج کنه  البته داداشم میگه نمیخ ...

بگو باردار نشه   روز مرد  ۴ تا بسته کاندوم براش بخرید 😑

https://rubika.ir/joing/FFDBBICH0EWAMZDVCMZLYLZBBNJZIPDG

ولی زنه هم خودشم یچیزیش هست

بازم بهتر از اینه خدای نکرده بخواد به دخترا تـ. جـ..ـا و... کنه 

خیلی بهتره