الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا منم همینو میگه طرف دیگ خراب میشه دنبال تنوع طلبی بخدا نمیدونم چ کنم گوش نداره میگ ...
چطور برای ازدواج زوده ولی برای با این خانمه بودن زود نیست براش.
بنظرم یه کیس براش در نظر بگیرید حرف خواستگاری رو پیش بکشید. خودش شابد طرفو دید راصی شد. بعدم باهاش معقول حرف بزنید. بکید ازدواج کنه ایندش رو با کسی میتونه بسازه. نه اینکه بخاد هر روز با یکی باشه فقط ازش پول بکنن بعدم ولش کنن. تازه درسته مرده ولی واقعا تو این رابطه ها ارامشی نمیگیره.
عزیزم ازدواج راه حل نیست وقتی خودش نمیخواد چجور ازدواج کنه اصلا راضی هم شد میره کاری میکنه که بهش ...
خب بالاخره یه دلیلش برای اینکارا نیاز جنسیه. اگه با یکی همسن و سال خودش باشه دیگه ببخشید خیلی باید عوضی باشه که بره سراغ یکی دیگه. البته قبول دارم خیلی راه مناسبی شاید نباشه ولی خب شاید درست شد. راه دیگه نمیمونه