2777
2789
ببخشید ولی اینجوری معلومه که بعد سی هم ازدواج نمیکنه. چون هر روز با یکی باشه دیگه تنوع طلبی بهش مزه ...

بابا منم همینو میگه طرف دیگ خراب میشه دنبال تنوع طلبی 

بخدا نمیدونم چ کنم گوش نداره 

میگ زوده ازدواج

وا مگه میخواید بکشینش یا معتاد یا مریضش کنین این چه راه حلیه

خوب اولش دقیق نگفت من فکر کردم توی خونه دعوا راه میندازه  متن تاپیک رو کامل نمیزنن همون اول 

https://rubika.ir/joing/FFDBBICH0EWAMZDVCMZLYLZBBNJZIPDG

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا میای اینجا مشورت بگیری  ی مشت بچه مدرسه ای میان چرت پرت میگن

میشه دیگه نگید بچه مدرسه ای 😊

آخه چرت و پرت گفتن به سن و سال نیست... 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میدونی داداشم سادس  میترسم زنه یجوری مجبورش کنه باهاش ازدواج کنه  البته داداشم میگه نمیخ ...

تو ساده ای میگی داداشم سادست 😒

رفته توی یه معامله دو سر برد دیگه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بابا منم همینو میگه طرف دیگ خراب میشه دنبال تنوع طلبی  بخدا نمیدونم چ کنم گوش نداره  میگ ...

چطور برای ازدواج زوده ولی برای با این خانمه بودن زود نیست براش.

بنظرم یه کیس براش در نظر بگیرید حرف خواستگاری رو پیش بکشید. خودش شابد طرفو دید راصی شد. بعدم باهاش معقول حرف بزنید. بکید ازدواج کنه ایندش رو با کسی میتونه بسازه. نه اینکه بخاد هر روز با یکی باشه فقط ازش پول بکنن بعدم ولش کنن. تازه درسته مرده ولی واقعا تو این رابطه ها ارامشی نمیگیره.

چطور برای ازدواج زوده ولی برای با این خانمه بودن زود نیست براش. بنظرم یه کیس براش در نظر بگیرید حرف ...

عزیزم ازدواج راه حل نیست

وقتی خودش نمیخواد چجور ازدواج کنه اصلا راضی هم شد

میره کاری میکنه که بهش میگن خیانت

خودش باید سر عقل بیاد

حرف خواستگاری بزنی رم میکنه وحشی میشه  کلا کله شقه کار خودش میکنه

پس دیگه به حرف شما گوشش بدهکار نیست. به یه مشاور یا کسی که قبولش داشته باشه بگید باهاش حرف بزنه وگرنه که دیگه کاری از دستتون ساخته نیست بجز دعا.

ان شاءالله قبل اینکه سرش به سنگ بخوره درست میشه

عزیزم ازدواج راه حل نیست وقتی خودش نمیخواد چجور ازدواج کنه اصلا راضی هم شد میره کاری میکنه که بهش ...

خب بالاخره یه دلیلش برای اینکارا نیاز جنسیه. اگه با یکی همسن و سال خودش باشه دیگه ببخشید خیلی باید عوضی باشه که بره سراغ یکی دیگه. البته قبول دارم خیلی راه مناسبی شاید نباشه ولی خب شاید درست شد. راه دیگه نمیمونه