2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا نمیدونم ولی شاید این تاپیکم کمکت کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12695927/تاحالا-افسرده-و-ناامید-بودین-احساس-پوچی-کنین?postId=322275591

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه تایپیک دارم با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه . 30 صفحه اولو. کانال و گروه هم د ...

بله رفتم خوندم زیر نظر پزشک طب سنتی هستم یعنی اصلاح سبک زندگی و دارم ولی به نظرم افسردگی من ریشه اش از مزاج ام نیست

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
دعا نمیدونم ولی شاید این تاپیکم کمکت کنه https://www.ninisite.com/discussion/topic/12695927/تاحالا ...

مممنونم.یک کوچولو خوندم به نظرم خوب بود چون من هیچ کاری برای حال خودم نمیکنم 

مممنونم.یک کوچولو خوندم به نظرم خوب بود چون من هیچ کاری برای حال خودم نمیکنم 

خب دست به کار شو کی بهتر و ارزشمندتر از خودت که بخوای واسه حال خوبش تلاش کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب دست به کار شو کی بهتر و ارزشمندتر از خودت که بخوای واسه حال خوبش تلاش کنی

دارم فکر میکنم که چی دوست دارم و چکار کنم

دارم فکر میکنم که چی دوست دارم و چکار کنم

به نتیجه رسیدی به منم بگو