2777
2789

تو خونه یه که مامان بزرگ خدابیامرزم زندگی می کرد جن داشت چند از فامیلامون هم جن زده شد بودن همیشه حمله میومد روشون عروس یکی از فامیلامون همیشه بچه به دنیا می‌آورد یکی دوسه ساعت زنده بود پس به رحمت خدا می‌رفت چهارتا بچه آورد همشونم مرد تا اینکه ازون محله رفتن ی شهر دیگه الان بچه هاش سالم به دنیا میاد می‌گفت هرشب یه زن سیاه پوش مید که پشتشو کرده گریه می کرد روی مامان بزرگم که حمله میومد با خودش آواز میخوند همیشه می‌گفت باهاشون آواز میخونم اگه نخونم ازیتم میکنن منم بچه گیامو تو اون محله زندگی کردم   الان 16سال از اونجا رفتیم یه شهر دیگه همیشه خواب میبینم تو اون خونه هستم انگار یکی به من نگاه میکنه یا دنبالمه.  اینو از خودم در نمیارم واقعیت داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بود مامانم شبا هروقت می‌رفت توی حیاط دستشویی بعد که میومد تو از ترس می‌لرزید و می‌گفت یه مرد روی پشت بوم نشسته و سیگار میکشه

بود و بود و بود تا یک شب رفتیم خونه یه مادربزرگم و شب اونجا موندیم نصف شب رفت دستشویی ،همون مردا روی پشت بوم اونجا دید که به مامانم گفت هرجا بری منم هستم و باز نشسته بود و سیگار می‌کشید 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

یکبار خونه تنها بودم و خواب بودم 

جن میخواست تسخیرم کنه 

ساعت حدودن ۱۲ بود من با صدای انگار یک نفر به در اتاقم میکوبه بیدار شدم وقتی بیدار شدم نه میتونستم تکون بخورم نه حرف بزنم فقط میتونستم چشمام تکون بدم

وقتی چشمام باز کردم دیدم یک زن سیاه پوش پشت در اتاقم وایستاده و داره نگام میکنه من خیلی ترسیدم اما نمیتونستم کاری کنم چند دقیقه گذشت و داشت میومد سمتم 

اما یکدفعه مادرم اومد خونه در باز کرد این شیطان ناپید شد و من آزاد شدم دیگه از اون روز ندیدمش

دختر مازندرانم