2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستید بگید براتون متن دادخواستش رو میدم قطعا میتونی

شما وکیل هستین؟؟واقعا ممنون میشم اگه برام متنشو بفرستین خدا خیرتون بده...

فقط یه سوالی داشتم من تو عقد نامه ام پدرم شرط کرده حق طلاق بامن باشه و همسر خائنمم امضا کرده ..آیا میشه راحت ازش جداشم تومدت زمان کم؟

شما وکیل هستین؟؟واقعا ممنون میشم اگه برام متنشو بفرستین خدا خیرتون بده... فقط یه سوالی داشتم من تو ...

بله

تو حق طلاق داری و کاری نکردی؟؟؟؟

همین الان عقدنامه رو نگاه کن ببین حق طلاق با زوجه نوشته شده؟

عشق یعنی...
بله تو حق طلاق داری و کاری نکردی؟؟؟؟ همین الان عقدنامه رو نگاه کن ببین حق طلاق با زوجه نوشته شده؟

دستتون دردنکنه خدا خیرتون بده...آره تو عقد نامه فقط اما دفتر اسناد وکالت نرفتیم که اونجام امضا کنه فقط تو عقد نامه ذکر شده و امضا کرده 

حله دیگه چی میخوای تووووووووو؟ خدایا تو اینا رو داشتی و کاری نکردی؟

بله همسرم با سختی منو به دست اورد همه شرایط پدرمم قبول کرد که به من برسه اما لیاقت پاکی و وفاداری و تمام محبتایی که بهش کردمو نداره منم میزارم میرم تا داغم برای همیشه به دلش بمونه بره با همون هرزه ها خوش باشه 

قبول کن تا متن درخواستش رو برات بدم اول باید الزام به تنظیم شکایت کنیم

من اول باید یه کم پول جور کنم بعد جدا بشم نمیخوام برگردم خونمون  میخوام مستقل زندگی کنم ...خونمونم خیلی زجر کشیدم مدام دعوا وبحث پدرمادرم یه ذره ارامش نداشتم اونجا ...متاسفانه ازدواجم کردم که این بلا سرم اومد...برای همین فعلا دارم تحمل میکنم تا یه کاری پیدا کنم یه کم پول به اندازه پول پیش یه خونه نقلی جور کنم بعداقدام کنم ..اون موقع ازتون کمک میگیرم خیلی محبت کردین،تشکرمیکنم 🌷🌷🌷

من اول باید یه کم پول جور کنم بعد جدا بشم نمیخوام برگردم خونمون  میخوام مستقل زندگی کنم ...خونم ...

فکر خوبی هست. البته ببین مهریه هم چی میتونی اول کار نقد کنی؟ موجودی حساب، ماشین، زمین و....

عشق یعنی...
من اول باید یه کم پول جور کنم بعد جدا بشم نمیخوام برگردم خونمون  میخوام مستقل زندگی کنم ...خونم ...

در کل اول الزام به تنظیم وکالت شکایت میکنی.

وکالت حق طلاق رو که امضا زد، با همون درخواست طلاق میدی.

اصلا هم نمیتونه مخالفت کنه، تمکین هم شکایت کرد هر خونه ای معرفی کرد میگی حق سکنی داری و این خونه رو نمی پسندی.

عشق یعنی...
فکر خوبی هست. البته ببین مهریه هم چی میتونی اول کار نقد کنی؟ موجودی حساب، ماشین، زمین و....

هیچی نداره فقط هفتاد ملیون پول پیش خونه اس که تو قولنامه نوشته منم میتونم بگیرم به عنوان همسرش ..نمیدونم میگه به اسم من زده...جز اون فقط یه قرعه کشی شصت ملیونی باز کردیم پیش یکی از دوستام که هنوز بعداز دوسال و نیم به اسممون درنیومده ...من اول زندگی همه طلاهامو دادم باهاش ماشین بخره کارکنه عروسی پول نداشت بگیره گفتم عیبی نداره هیچی ازش نخواستم الان اون هفتادملیونم که ازش بگیرم جای پول طلاهای خودمه که بهش داده بودم ..اگر بشه فقط چهارده تاسکه امو میخوام  اونم میدونم نداره که بده راضیم هرماه یه ملیون بریزه توکارتم تا تموم بشه ،بقیه مهرمو هم میبخشم صدو ده تا سکه بود....