2777
2789

برا بیمه شخص ثالث باید موقع تحویل جداگونه پول بدیم؟یانه؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته موقع تحویل بیمه بدنه رو دادیم و موقع ثبت نامش بیمه شخص ثالثو پرداخت کردیم

یعنی همه موقع ثبت نام پول بیمه رو میدن؟برا ما یکساله بوده الان باید پول شخص ثالث بدیم؟بیمه بدنه چقدر دادید؟

یعنی همه موقع ثبت نام پول بیمه رو میدن؟برا ما یکساله بوده الان باید پول شخص ثالث بدیم؟بیمه بدنه چقدر ...

بیمه شخص ثالثو اره ما هم یه ساله بودیم..دی آ به جا دوگانه گرفتیم..موقع ثبت فرمش بیمه شخص ثالثو دادیم..بدنه رو سایپا ۴ می گفت ما ایران گرفتیم دو و سیصد..البته همه اپشناشو نزدیم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بیمه شخص ثالثو اره ما هم یه ساله بودیم..دی آ به جا دوگانه گرفتیم..موقع ثبت فرمش بیمه شخص ثالثو دادیم ...

من نفهمیدم عزیزم دقیق 

بماهم دقیقا قراره دی آ بدن بجای دوگانه 

شما بیمه شخص ثالث ندادین اصلا؟

بعد رفتید جداگانه بیرون بیمه بدنه کردید فقط یا تو سایپا بیمه بدنه کردید؟

من نفهمیدم عزیزم دقیق  بماهم دقیقا قراره دی آ بدن بجای دوگانه  شما بیمه شخص ثالث ندادین ...

نه شخص ثالث ندادیم..فقط رفتیم بیرون بدنه رو بیمه کردیم..بیمه ایران..چون بیمه بدنه سایپا گرون بود ۴ تومان بود

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
نه شخص ثالث ندادیم..فقط رفتیم بیرون بدنه رو بیمه کردیم..بیمه ایران..چون بیمه بدنه سایپا گرون بود ۴ ت ...

آهان مرسی عزیزم ما فکر کردیم باید پنج تومنم پول بیمه شخص ثالث بدیم خیالم راحت شد