2777
2789

سلام، من دیگه خسته شدم از بس با همسرم سر اونا دعوا میکنیم، از سه سال پیش که پدر شوهرم سر جابجا کردن منطقه خونمون منو از خونه اش بیرون کرد و مادر شوهرم منو با چشم گریون دید و زنگ نزد ببینه چی شده من ازشون کینه دارم، بعد 18 ماه دوباره رفتیم خونشون ولی تو اون تایم یکبار زنگ نزدن ببینن چیکار میکنیم، حالا هم امسال پدر شوهرم 2 ماه بیمارستان بستری شد و همسرم مثل برادراش شب میموند من حرفی نداشتم، بعد اومد خونه و یکی دو شب رفت موند و اختلافات شروع شد، پدرش وضع مالی خوبی داره ولی پرستار نمی‌گرفت و می‌خواست پسرا برن بمونن، از اونجایی که سه تا جاری هستیم و مادر شوهر همیشه بین ما و خودشو خراب کرده، هیچ کدوم راضی نبودیم شوهرمون بره، الان بحران پدر شوهرم رد شده، اما میبینم شوهرم هر وقت داره میره نمیگه تو هم بیا بریم، فقط به دخترم میگه تو بیا با من بریم اونم میگه بدون مامان نمیام، شوهرم میزاره میره، نمیدونم چرا مارو از خانوادش دور نگه میده، اونا زنگ میزنن میره یواشکی حرف میزنه، یا از سرکار میپیچه میره اونجا بعد میگه سر راهم بود و... خلاصه هفته ای یه بار با زنگ های مادرش دعوا داریم، از طرفیم در مورد خانوادم خیلی دخالت میکنه،مثلا پدرم کمر عمل کرده بود میگفت اگر داداشت نمونه پیشش تو هم نباید بری و... 

خوبه که. وقتی آدمای خوبی نیستن همون بهتر که نری. حالا اگه شوهرت هرروز میگفت باید بیای بریم اونجا خوب بود؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که. وقتی آدمای خوبی نیستن همون بهتر که نری. حالا اگه شوهرت هرروز میگفت باید بیای بریم اونجا خوب ...

آخه انگار دارن پنهان کاری میکنن و میخوان سر از کارشون در نیاری، اینکه به شوهرم میگن بچه هاتو بیار و حرفی نمیزنن از اینکه زنتم بیار اعصابمو خورد میکنه، من 6 سال مثل یه دختر پرستاریشون و کردم، کاری که دخترشون نکرد، 

الان به شوهرم میگم بدون ما حق نداری بری میگه باشه دو هفته یه بار میرم،خیلی رو اعصابمه چیکار کنم نباشه

عزیزم اینا تمومی نداره

کام زندگیت رو تلخ نکن سر این مسائل

منم خیلی کشیدم از دست خانواده شوهر 

از سر عقد تا ماه عسلم کوفتمون شد

هیچ مناسبتی یادم نیست که خاطره خوب داشته باشم

3سال پدرمو درآوردن مادر و دختر اوایل که همسرم رو حساب چی نمیذاشتن من خیلی هم خوشحال بودم چون میدیدم ازمون دورن 

بعدش که پدرشوهرم بیماری لاعلاج گرفت بهمون نیاز پیدا کردن کم کم لولیدن تو زندگیمون

از دستشون افسرده شدم داروی ضدافسردگی میخورم

پرخوری عصبی دارم

رابطه فیزیکی با همسرم ندارم

و کلی مشکلات دیگه

ولی اونا دارن زندگیشون رو می کنن

ماه به ماه 22میلیون هزینه درمان پدرشوهرم از جیب همسر من میره 

ولی تا حالا بروش نیاوردم 

خودم رو میذارم جای همسرم میگم خدایی نکرده اگه پدر من بود و مشکل مالی داشت نباید من یا د اداشم کمک میکردیم

ولی خب مادرشوهرم هنوزم پاش تو گلوی زندگیمونه

خدا خودش جواب ظلم هایی که در حقم کردن رو بده من با این سنم قرص اعصاب میخورم اون با 80سال سن یه آسپرین نمیخوره

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

آخه انگار دارن پنهان کاری میکنن و میخوان سر از کارشون در نیاری، اینکه به شوهرم میگن بچه هاتو بیار و ...

مشکل همین‌جاست دیگه 

شما از لطفتون به اونا کمک کردین اما اونا به چشم وظیفه دیدن 

ببخشید این سوالو میپرسم  خونه شما و خونه مادرشوهرتون نزدیکه چون خیلی اوقات نزدی بین خونه ها ب ...

6 سال نزدیک بودیم و همه کار می‌کردم براشون، از جارو و شستشو و مهمون راه انداختن و... نزدیکه سه سال ه دور شدیم و با جابجاییمون اختلافات شروع شده که چرا اومدم سمت خونه مامانم

فقط میدونم ک ارامش و سلامتیت مهمتره هیچ وقت بخاطر اونا خودتو اذیت نکن بزار شوهرت بره خودت نرو مهم رو ...

نمیتونم خود کنترلی کنم، مخصوصا پدر شوهرم تو روم به شوهرم گفت طلاقش بده بیا خونه و ماشین بهت میدم و شوهرم هیچ وقت دفاعی ازم نکرده، وقتی تنها میره حس میکنم داره میره تو جبهه دشمنم و با اوناس

آخه انگار دارن پنهان کاری میکنن و میخوان سر از کارشون در نیاری، اینکه به شوهرم میگن بچه هاتو بیار و ...

ببین درسته اونا اذیتت کردن یا به تو احترام نمیزارن اما خانواده شوهرتن. این خودخواهیه که بگی شوهرت اونجا نره.از خداتم باشه شوهرت تنها میره و مجبورت نمیکنه بری. خیلیا رو دیدم علا ه بر اینکه خانواده شوهر عروسو دوست ندارن ولی شوهره همش میگه باید بریم اونجا و کارای پدر و مادرمو بکنی. 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
عزیزم اینا تمومی نداره کام زندگیت رو تلخ نکن سر این مسائل منم خیلی کشیدم از دست خانواده شوهر  ...

ببین ما هم از اول مشکلات رو داشتیم، از ابتدا سر عق و جهیزیه چی بخرم و چرا خونه خریدیم و... ولی من الان دوتا بچه دارم،باید جوری زندگی کنم اعصاب اونا بهم نریزه، اما نمیتونم، کلی مشاوره رفتم، سر آخر مشاوره به شوهرم گفت شما یا باید با خانوادت بری یا کلا نری، خانوادت برای زن و بچه ات جایگاهی قائل نیستن

ببین درسته اونا اذیتت کردن یا به تو احترام نمیزارن اما خانواده شوهرتن. این خودخواهیه که بگی شوهرت او ...

اوایل انقدر همه می‌نشست و من کار می‌کردم، شوهرم گفت حس بد میگیرم همه میخورن تو کار میکنی نکن، بعدها که اختلاف خوردیم چون خانواده شوهرم سر سوزنی بهمون کمک نکردن شوهرم نمیگه براشون کاری کنم

اما مسئله اینه که خواست مادرش رو اجرا میکنه، اون میگه تنها بیا، اینم تنها میره، زنگ بزنه ناراحت باشه انگار دنیا رو سرش خراب میشه 

اما اینکه یکساله با بیکاری و سختی و دوتا بچه من زندگی میکنم و می‌سازم وظیفمه انگار

نمیتونم خود کنترلی کنم، مخصوصا پدر شوهرم تو روم به شوهرم گفت طلاقش بده بیا خونه و ماشین بهت میدم و ش ...

درکت میکنم ولی باید ب این درک برسی کاری از دستت برنمیاد فقط اعصاب خوردی میشه

انقد بی تفاوت و خوشحال باش پیششون تا حرص بخورن