2777
2789

الهی که همیشه تنتون سلامت باشه ولی اگه یوقت خدایی نکرده برای خودتون یا عزیزتون سوختگی خفیف مثل مثلا ریختن چای رو دست یا گرفتن قابلمه بدون دستگیر یا با بخار سوختن پیش آمد و توان تحمل درد رو نداشتید 

اسپره لیدوکایین دندان رو روی اون قسمت اسپره کنید چند دقیقه زمان میبره ولی دیگه درد تسکین پیدا میکنه،گفتم بهتون بگم💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون از اطلاعت عسل هم خوبه سوزش رو ازبین می‌بره و جای سوختگی نمیزاره بمونه البته همون لحظه باید بزن ...

نه اصلا عسل نزید عسل گرمه نمیزاره گرمای پوست خارج ش و سطح سوختگیو افزایش میده 

دستت درو نکنه جدی میگم برای دندون درد هگ م داری بگو من پسرم هیچ چیز خوبش نمیکنه الی تریاک یک شب ساعت ۱۱ تا دوشب داشتم میگشتم تا میدا کردم همین لیدو کایین هم همیشه بغل دستش هست ولی برای دندون افاقه نمیکنه ممنونم 

ممنون از اطلاعت عسل هم خوبه سوزش رو ازبین می‌بره و جای سوختگی نمیزاره بمونه البته همون لحظه باید بزن ...

بعدا برا ترمیم پوست خوبه بزنید .اتفاقا همون اولا باید ی چیز خنک مث مایت رو به محل بزنید ک گرما زودخارج ش 

دستت درو نکنه جدی میگم برای دندون درد هگ م داری بگو من پسرم هیچ چیز خوبش نمیکنه الی تریاک یک شب ساعت ...

خواهش میکنم 

دوست گرامی اول اینکه احتمالا دندان پسرتون خرابه و پوسیده هست حتما باید ترمیم یا کشیده یا پر بشه باید دندانپزشک ببینه 

اما قطره دِنتول برای آروم کردنش موثر ولی موقت 

بعدا برا ترمیم پوست خوبه بزنید .اتفاقا همون اولا باید ی چیز خنک مث مایت رو به محل بزنید ک گرما زودخا ...

من از بچگی چه مادر بزرگم چه بقیه خانوادم این کار رو انجام میدادن باز صلاح هرکس رو خودش میدونه

۲۵ البته به شدت حواسم هست  

تجربیات خودم : آبغوره با یه قاشق چای خوری نمک بزار رو گاز در حد گرم شدن بعد غرغره کن .اگه قرص مفنامیک اسید داری بخور .میخک اگه داری بزار کنار لثه ات. دستمال بسوزون و از دماغ دودشو استشمام کن یکم میسوزه دماغت ولی درد دندونت میفته .امیدوارم به کارت بیاد چون الان دیروقته و گفتی ژلوفن هم نداری .ولی فردا اگه نتونستی دکتر بری از داروخونه ژلوفن و قطره دنتال بگیر اگه ژلوفن خوردی اثر نکرد مایع داخلشو بریز روی دندونت به لثه نخوره سعی کن و قورت هم نده