2777
2789

اهل چسناله نیستم ولی واقعا دیگه نمیکشم چندشبه تا صبح بیدارم فقط فکر میکنم دیگه بجای سردرد مغزدرد گرفتم

من کلا از بچگیم ناخواسته بودم و مامانم هرکاری میکرد که من به دنیا نیام بعد یه کسی که ایشالله خیر نبینه اومد گفت اینو بیاریدش و ایناهم به حرف اونا منو اوردن

خب من تو ۴ تا ۵ سالگی بهم تجاوز میشده تو خونه خودمون و کی بود براش مهم باشه؟ وقتی ۱۲ یالم شد به مامانم گفتم و اون  اینجوری بود که آب وت نرفته و این مهمه 

وقتیکه بزرگ تر شدم تمام خواهر و برادرم ازدواج کردن البته اونموقع هم خونه بودن فقط عقده هاشونو سر من خالی میکردن مثلا داداشم با نامزدش دعواش شده بود اومده بود منه ۶ ساله رو مثل چی کتک می‌زد هیچکسم جلوشو نمیگرفت به حدی رسید که رفتم انواع قرص و متادون مصرف کردم بمیرم ولی چیزیم نشد مامانم هرروز نفرینم میکنه بابت هرچیز کوچیکی اونم بدترین نفرینا حتی یه حرفی زد هیچوقت یادم نمیره گفت من نتونستم بندازمت حداقل خودت نمیتونی خودتو بکشی و من الان نزدیک ۴ ساله از آخرین باری که رفتیم یه مسافرت میگذره بابام مجبورم کرد با تمام دوستام قطع ارتباط کنم یجور الان هرکسی میخواد سمتم بیاد پسش میزنم پسری که بهش علاقه داشتم با دیدن این شرایطم ولم کرد

از بچگیم با همه مقایسه شدم و مامانم همجا از بچه های دیگش تعریف می‌کنه و از من فقط غیبت و خب وقتی من ۵ سالم بود نوه دار شدیم و تمام توجه ها به اون رفت و من چون آدم حسودی نبودم فقط تو خلوتم گریه میکردم

من بابام جانبازه و از اول عمرم تو خونه نشسته بود و مال دهه ۴۰ مامانم مال دهه ۶۰ بعد من دهه ۸۰ اصلا فکرشو کنید ما سه تا تنها باشیم چه مصیبتی پیش میاد ولی به معنای واقعی میگم گا.ییدن منو یه بلایی سرم اوردن کل بدنم شده جای تیغ ترک تحصیل کردم و هرچی بیشتر پیش می‌ره دارم روانی ترم میشم از اجتماع دور میشم اگر تا الان خودمو نگه داشتم بخاطر گناه خودکشیه

توروخدا اگر شرایط بچه دار شدنو ندارید نیارید اون بدبختو تروجون مادرتون نیارید اگر بچتون ناخواستست و فردا همش بخاطر ناخواسته بودنش هرجور دوست داشتید باهاش رفتار کنید نیارید آقا نیارید بخدا بندازید گناهش کمتره تا بیاد به این دنیا و عذاب ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه میرفتی و ترک تحصیل کردی؟

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

واقعا سخته عزیزم هیچ کس درکت نکرده متاسفم روحت به خاطر تجاوز نابود شده ولی هیچ کس درکت نکرده  درس بخون عزیزم بزار تو زندگیت پیشرفت کنی یا حداقل یه حرفه ای یاد بگیر خودتو از این شرایط بکش بیرون انگیزه داشته باش انشالله خدای مهربون برات بهترین ها رو رقم بزنه تا مرحمی بشه برای دل خسته ات 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
درس بخون  زبان بخون مهاجرت کن  خودت باید به خودت کمک کنی  بخصوص که حالا همه ...

چون مهاجرت بهترین راه فراره منه هدف دارم روش فعلا ترک تحصیل کردم بخاطر مریضیم و تغییر رشته قراره بدم برای سال جدید از ریاضی فیزیک دارم میرم حسابداری فنی حرفه ای چون درسای تخصصی این رشته پاره کننده بود منم روانم نمیکشید زبانمم دوسال دیگه دارم تا برسم به سطح آیلتس قصدمم کاناداست اما بعضی وقتا تا صبح یاد گذشتم میوفتم 

یاد اون حرفی افتادم ک می‌گفت ما فقط عاق والدین نداریم عاق فرزند هم داریم بترسن پدر و مادرهایی ک عاق ...

والا من که مامانم و بابام میگن خدا به تو رحم کنه که تو این سن نفرین پدر و مادر میشی:)

واقعا سخته عزیزم هیچ کس درکت نکرده متاسفم روحت به خاطر تجاوز نابود شده ولی هیچ کس درکت نکرده  د ...

ممنونم از درکت تلاشمو میکنم اما من واقعا لیاقت اون محبتو داشتم حداقل می‌دونم تنها لیاقتی که تو این دنیا داشتم محبت مادر و پدر بود که اونم زمونه بهم ثابت کرد ندارم

خیلی ناراحت شدم.

ولی باور کن یه روزی از هر نظری به یه جایی میرسی که برای خیلی ها اولویت میشی...پدر و مادرت لیاقت بودن تورو نداشتن.تو لیاقت بهترین آدم هارو داری اگه باور داشته باشی و درست انتخاب کنی.🥲❤

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
آره دهم بودم و خب برای دهم مجازه ترک تحصیل ولی سالای بالاتر نیست

دوست نداری ادامه بدی؟ اگه کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم کمکت کنم... تنها راه بیرون اومدنت از اون وضعیت فقط درس خوندنه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴