اهل چسناله نیستم ولی واقعا دیگه نمیکشم چندشبه تا صبح بیدارم فقط فکر میکنم دیگه بجای سردرد مغزدرد گرفتم
من کلا از بچگیم ناخواسته بودم و مامانم هرکاری میکرد که من به دنیا نیام بعد یه کسی که ایشالله خیر نبینه اومد گفت اینو بیاریدش و ایناهم به حرف اونا منو اوردن
خب من تو ۴ تا ۵ سالگی بهم تجاوز میشده تو خونه خودمون و کی بود براش مهم باشه؟ وقتی ۱۲ یالم شد به مامانم گفتم و اون اینجوری بود که آب وت نرفته و این مهمه
وقتیکه بزرگ تر شدم تمام خواهر و برادرم ازدواج کردن البته اونموقع هم خونه بودن فقط عقده هاشونو سر من خالی میکردن مثلا داداشم با نامزدش دعواش شده بود اومده بود منه ۶ ساله رو مثل چی کتک میزد هیچکسم جلوشو نمیگرفت به حدی رسید که رفتم انواع قرص و متادون مصرف کردم بمیرم ولی چیزیم نشد مامانم هرروز نفرینم میکنه بابت هرچیز کوچیکی اونم بدترین نفرینا حتی یه حرفی زد هیچوقت یادم نمیره گفت من نتونستم بندازمت حداقل خودت نمیتونی خودتو بکشی و من الان نزدیک ۴ ساله از آخرین باری که رفتیم یه مسافرت میگذره بابام مجبورم کرد با تمام دوستام قطع ارتباط کنم یجور الان هرکسی میخواد سمتم بیاد پسش میزنم پسری که بهش علاقه داشتم با دیدن این شرایطم ولم کرد
از بچگیم با همه مقایسه شدم و مامانم همجا از بچه های دیگش تعریف میکنه و از من فقط غیبت و خب وقتی من ۵ سالم بود نوه دار شدیم و تمام توجه ها به اون رفت و من چون آدم حسودی نبودم فقط تو خلوتم گریه میکردم
من بابام جانبازه و از اول عمرم تو خونه نشسته بود و مال دهه ۴۰ مامانم مال دهه ۶۰ بعد من دهه ۸۰ اصلا فکرشو کنید ما سه تا تنها باشیم چه مصیبتی پیش میاد ولی به معنای واقعی میگم گا.ییدن منو یه بلایی سرم اوردن کل بدنم شده جای تیغ ترک تحصیل کردم و هرچی بیشتر پیش میره دارم روانی ترم میشم از اجتماع دور میشم اگر تا الان خودمو نگه داشتم بخاطر گناه خودکشیه
توروخدا اگر شرایط بچه دار شدنو ندارید نیارید اون بدبختو تروجون مادرتون نیارید اگر بچتون ناخواستست و فردا همش بخاطر ناخواسته بودنش هرجور دوست داشتید باهاش رفتار کنید نیارید آقا نیارید بخدا بندازید گناهش کمتره تا بیاد به این دنیا و عذاب ببینه