2777
2789
عنوان

ترسناک ۱

205 بازدید | 11 پست

⪻گورستان خوناشام ها⪼

اگه تو گوگل هم سرچ کنید...گورستان چلیاکوویتسکی  محل دفن عجیبیه  که تو سال 1994  نزدیکی شهر چلیاکوویتسا (جمهوری چک) کشف شد. تو 11 گودال، بقایای 13 نفر قرار داشت که با تسمه های چرمی بسته شده بودن و چوب های آسپن در قلب گیر کرده بودن. دست و سر بعضی از کشته شدگان بریده شده بود. طبق اعتقادات و آداب بت پرستان، این کار با خون آشام هایی انجام می شد که شب ها از قبر خود بلند می شدند و خون انسان هارپ می نوشیدن. مطالعات نشون داده که استخون های دفن شده متعلق به ساکنان محلی هستن - منحصراً مردان تقریباً همسن هم...

تواین منطقه چی گذشته مشخص نیست...

جنون جمعی ساکنان روستای چلیاکوویتسی که منجر به فاجعه شد ، وحتی مدرک تاریخی هم درموردش وجود نداشت. رمز و راز قبرستون خون آشام ها چلیاکوویتسکی تاکنون حل نشده باقی مونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خون آشاما واقعنی وجود دارن؟

آخ یاد فیلم ومپایر دایریز افتادم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
من خودم اعتقادی ندارم هرچند باز همیشه میگم تو دنیا هرچیزی ممکنه

تو اروپا خیلی راجع بهش افسانه هست... بنظرم پشت هر افسانه ای یه واقعیتی هست 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان