2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار نمیکنم.. فقط اگر ناهار یا شام اونجا باشم.. در حد یه سفره جمع کردن یا ظرف شستن همین..! 

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)

وظیفه ای نداره. چرا به هرچیزی از این زاویه نگاه میکنید؟!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من خودم ک نه ولی تو فامیل زیاد دیدم کسایی ک کار میکنن برای مادر شوهر و پدر شوهر ارزش کمتری دارد ولی برعکس ی عروس داریم از وقتی میاد میشینه تا وقتی بره اما چنان بهش احترام و ارزش میزارن ک نگو

تا وقتی مادرشوهرم بود

کمک میکردم مثل مامان خودم

چای می‌ریختم برای دوتامون

سر یخچال نمی‌رفتم

میدیدم مثلا دارن اعضای خانواده یواشکی طور باهم صحبتی میکنن نمیموندم 

کلا دیدم به اونها مثل خانوادم بود آدمای خوبی هستند

وظیفه ای نداره. چرا به هرچیزی از این زاویه نگاه میکنید؟!

چون یه بار تنها بودم خونشون از بیرون اومد داد و بیداد که چرا ناهار نذاشتی من از راه میام بخورم و همس انتظار دارن من کار کنم 

نمیدونم