2777
2789
عنوان

تجربه سقط قانونی جنین ۱۸ هفته ی (دیسپلازی استخوانی)

| مشاهده متن کامل بحث + 10183 بازدید | 108 پست

توی اون لحظه حس زور زدن داشتم و وقتی زور زدم یه لخته عین جیگر اندازه کف دست دفع شد فک کردم سقط،کردم و تموم اما خون با فواره زد بیرون و روی تخت پر شد از لخته های بزرگ و خون فشارم داشت افت میکرد و ضربان قلب بشدت بالا بود دکتر رو صدا کردن دکتر بمحض دیدنم گفت رحم ترکیده و باید بره اتاق عمل خدای من وحشت کل وجودم رو گرفته بود دگتر گفت اول سزارین میکنم ببینم رحم سالمه یا نه بعد اگر سالم بود کورتاژ میکنم خدای من  توی چند دقیقه من فرستاده شدم اتاق عمل و برام سوند مثانه زدن 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بلاها سر منم اومده ولی تو ۲۲ هفته

شما چرا ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

دکتر اصلا صبرر نکرد و فوری اومد اتاق عمل و بمحض بیحس شدن شروع کردن جراحی باز شکمی که بعد از باز کردن گفت دخترم خدا بهت رحم کرده و رحمت سالمه و هیچ اتفاقی نیفتاده اما طبق قانون ما اجازه نداریم جنین زیر ۲۵ هفته رو سزارین کنیم و باید کورتاژت کنم به دستیارش گفت از بالا شروع کنه بخیه زدن و دکتر رفت بزای کورتاژ و ساکشن من اینقد وضعیتم وخیم بود سه کیسه خون بهم زدن و هیچی متوجه نبودم فقط موقع که رفتم اتاق عمل گریه کردم که خدایا بچمو یتیم نکن واقعا داشتم میمردم و روحم داشت از بدنم خارج میشد دکتر عملش دو ساعت طول کسبد پ منو یکساعت فرستادن ریکاوری

چهل دقیقه ریکاوری بودم بعدش فرستادن بخش و تازه خانوادم رو بعد از پنج روز دیدم و شش ساعت بعد اولین راه رفتن بعد از سزارین و کورتاژ بود یکم سخت بود ولی خب شکر خدا با کمک شیاف و مسکن تونستم تحمل کنم و چندین بار راه رفتم و دسشویی رفتم و فرداش مرخص شدم  

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

منو لایک کنین جای حساسش رسید اسی بنویس تند

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
شما چرا ؟

دکتر گیج.خدا هزاران بار لعنتش کنه.اسمشو میگم تا کسی دچار مصیبت نشه.دکتر مریم لطیفی مقدم شهر ری تو استان تهران‌.خدا خیرش نده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دکتر گیج.خدا هزاران بار لعنتش کنه.اسمشو میگم تا کسی دچار مصیبت نشه.دکتر مریم لطیفی مقدم شهر ری تو اس ...

منم اطراف شهر ری ام 

اگه ناراحت نمیشی میگی مشکل چی بود ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

تو کل تاپیکایی که خونده بودم همه فوقش دو روز بستری بودم و کسی اصلاااا حتی شرایط شبیه بمنم نداشت چه برسه عین  من امروز روز دوم ترخیصمه خونریزی ندارم ولی شکمم از تو خیلی درد میکنه و دکتر گفت بخاطر انقاباضات شدید رحمته و زمان میبره خوب بشه بسختی میشینم و پا میشم و دردناکه اما تحمل میکنم تا زودتر سرپا بشم و بتونم کمک حال پسرم باشم شوهرم اینقد تو کل اون پنج روز گریه کرده و غصه خورده نزدیک ده کیلو لاغر شده پسرم توی کل سه و نیم سالش یه ساعتم ازم دور نبود و خدا بهش خیلی صبر داد که بدون من با بقیه خانوادم مونده بود کل خانواده بسیج بودن برای نگهداریش خاله دایی عمو عمه مامانا و شکر خدا کنار اومده بود با ندیدنم غصه از دست رفتن پسرک ۱۸ هفته ی تا ابد رو دلم میمونه اما از خدا ممنونم که بهم عمر دوباره داد تا کنار پسرم بتونم زندگی کنم اما دیگه هسچوقت فکر نکنم بتونم سزاغ بارداری و زایمان برم با این اتفاقات تلخ  
اگر کامنتی رو دیر جواب دادم یا انلاین نبودم ببخشید حال مساعدی ندارم و بزور شیاف سرپام 

منم اطراف شهر ری ام  اگه ناراحت نمیشی میگی مشکل چی بود ؟

علائم مسمومیت بارداری داشتم ب مدت یک ماه فقط میگفت سیتریزین بخور بدون اینکه بگه ازمایش بده خودم تو نت سرچ کردم رفتم ازمایش کبدی دادم همه بالا و فشار ۱۷

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

از بارداری نگو که تازه دو ماهه فارغ شدم خیلی سخت بود  خیلی

کاش ادم بچش سالم باشه و بارداری و زایمان سختیاش بخدا که شیرینه من با شکم خالی و بغل خالی با کلی درد اومدم خونم و پسرم مداوم میگه مامان چرا از بیمارستان داداش نیاوردی و من میکیرم با این حرفش