2777
2789
عنوان

سلام مامانا من استرس دارم

58 بازدید | 6 پست

دخترم ۵سال ونیم ۲سال هر دفعه سرما بخوره سرفه های وحشتناک بهش دست میده دکتر بردم ۲سال تحت نظر دکترای مختلف هست اسپری سرفلو ۱۲۵ داد میزنم طی این ۲سال خطرناک نیست نگران شدم دارم از استرس میمیرم😭😭😭😭کمکم کنید

نه عزیزم نگران نباش ریه هاش یه کم حساسن همین وقتی دکتر گفته چیزی نیست چرا ناراحتی دیگه خیلی از بچه ها همینطورین اسپری و عطر و دود و اسفند و پرنده و گربه و سگ پیشش نباشه کمتر میشه 

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
نه عزیزم نگران نباش ریه هاش یه کم حساسن همین وقتی دکتر گفته چیزی نیست چرا ناراحتی دیگه خیلی از بچه ه ...

اره میدونم الان سرفه هاش خیلی بهتره از اینکه الان ۲سال پشت هم این اسپری استفاده میکنم نگرانم دارم امشب دغ میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم الان سرفه هاش خیلی بهتره از اینکه الان ۲سال پشت هم این اسپری استفاده میکنم نگرانم دارم ام ...

قربونت بشم خانم جان کلی بچه هست تو دنیا که زیر دستگاهن و بدون اونا زنده نمیمونن این که یه اسپری ساده هست داری سخت میگیری واقعا

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
قربونت بشم خانم جان کلی بچه هست تو دنیا که زیر دستگاهن و بدون اونا زنده نمیمونن این که یه اسپری ساده ...

بهار جان چه حرف دلگرم کننده ای زدی قربونت برم به این موضوع فکر نکرده بودم اخه تو نت تو همین سایتا خوندم خیلی خطرناکن اینا واسه همین خیلی یهو نگران شدم طوری که بدنم میلرزه