2777
2789

سلام دوستان.

پسر من پیش دبستانی می‌ره. از چهارشنبه صبح یهو شروع کرد به سرفه کردن. دیدیم اینجوریه نفرستادیم پیش دبستانی. بعدش هم یه تب خفیف و بعد آبریزش بینی داشت. از شنبه بعد از ظهر خوب شده، فقط سرفه یه کم مونده. به نظرتون دیگه از فردا بفرستمش؟ حال عمومیش خوبه، فقط تک و توک سرفه میکنه. اما صدای سرفه‌هاش یه کم ترسناکه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که به لطف شاد و روبیکا همه مطالب کلاس ارسال می‌شه 

نفرست   بدنش دوباره ویروس رو نگیره

بهش برس اب هويج یده  میوه آناناس  عاليه براش    

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
فردا بره مشکلی نداره ماسک کودکان براش بگیر بکو بزنه برای خودشم خوبه هم هوای سرد هم آلوده نره تو ریه ...

داره... ولی فقط یکیش برای بازی و ادا استفاده شده تا حالا!

باشه فردا بهش میدم، اما امیدوار نیستم که تحمل کنه.

نه... فقط چندتا عکس یا گاهی فیلم کوتاه میفرستن. اونم حالت یادگاری داره.

چه سخت

کاش پیشنهاد بدبد بفرسته  به هرحال گاهی اوقات بچه‌ها نمیتونن بدن مدرسه 

لااقل نقاشی یا لوحه نویسی رو تو خونه کار کنن

خدای ناکرده سرفه‌ خوب نشه تبدیل به آسم میشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
چه سخت کاش پیشنهاد بدبد بفرسته  به هرحال گاهی اوقات بچه‌ها نمیتونن بدن مدرسه  لااق ...

سرمشق لوحه نویسی میدن برای خونه. 

حالا پنج روز از مریضیش گذشته ‌و سرفه‌ش خلط داره. معمولا سرفه که خلط دار میشه یعنی داره خوب میشه، نه؟