2777
2789

خانوما من برا بار سوم دیشب پری شدم هواسم نبود  لاک داشت دستم مامانم نفهمید و خیلی  وسوسه الان دید نشسته سرم سر صدا میکنه دوبار زد تو سرش خودش زندگیمو نجس کردی غسل دستت نرسیده خاک تو سرم خونه زندگیم نجس شده تقصیر خودمه خط چش خریدم همچین لباسهایی میپوشی  بوی از دین هیچی نبردی😑خط چش و لباس چ ربطی داره آخه یعنی  وسواس نبود از مادر بزرگم یاد گرفته سنی ام نداره 

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!

از ی طرفم از حرفاش خندم میاد😂🤣

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرتون باید پاکسازی سودا انجام بدن سودای مغزشون بالاست 

زیاد استغفار کنن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

به روانشناس نیاز دارن ایشون🙁

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یعنی چه غسل اشتباه باشه خود آدم که نجس نیست این کارا چیه؟

میگه لاک داشتی غسل دستت نرسیده همچی دست زدی نجس شده 🤣

به روانشناس نیاز دارن ایشون🙁

از لحاظ اعتقادات نجاست بله وگرنه اوکیه پایس

از لحاظ اعتقادات نجاست بله وگرنه اوکیه پایس

اخه خیلی اعتقاداتی سخت گیرن ایشون اینطوری اصلا خوب نیست

به جفتتون آسیب میرسه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

درسته حرفاش اشتباست ولی دلم سوخت براش الان چقدر داره زجر میکشه و چه حال بدی داره لعنت به وسواس

تو چیز دیگه وسواس نداره فقد نجاست البته الان اوکیه مال دو دقیقه اول بود