خانوما من برا بار سوم دیشب پری شدم هواسم نبود لاک داشت دستم مامانم نفهمید و خیلی وسوسه الان دید نشسته سرم سر صدا میکنه دوبار زد تو سرش خودش زندگیمو نجس کردی غسل دستت نرسیده خاک تو سرم خونه زندگیم نجس شده تقصیر خودمه خط چش خریدم همچین لباسهایی میپوشی بوی از دین هیچی نبردی😑خط چش و لباس چ ربطی داره آخه یعنی وسواس نبود از مادر بزرگم یاد گرفته سنی ام نداره
میگه لاک داشتی غسل دستت نرسیده همچی دست زدی نجس شده 🤣
ببین لاک رو قبل غسل زدی و بعدش رفتی حموم غسل کردی؟
خب حق با مادرته . لاک رو پاک کن و مجدد غسل کن و نمازهاتم قضا بخون.
ولی اینکه دست به هرچیزی زدی نجسه، مغز ادم سوت میکشه😑🤧
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من اصلا نماز بلد نیستم نه حموم نه وقتی نوارم عوض میکنم دستم و غسل میدم
یعنی روز اخر که تموم میشه، حموم میری دیگه؟
تو حموم غسل نمیکنی؟
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من اصلا نماز بلد نیستم نه حموم نه وقتی نوارم عوض میکنم دستم و غسل میدم
عزیزم جنبه ی مذهبی غسل به کنارغسل تمام چاکراهاتو تنظیم میکنه سیستم بدنتو متعادل میکنه یاد بگیر و انجام بده
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅