2777
2789
عنوان

من دوتا بچه دارم مادرم دلش هوای بارداری کرده😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 101 پست

من وقتی دو سالم بود خواهربزرگم که 15سالش بود ازدواج کرد دخترشو 16سالگی دنیا آورد 

بعد مامانم دوسال بعد داداشمو دنیا آورد مامانم 32سالش بود بعد خواهرم پسرشو دوسال بعد دنیا آورد واونموقع عرف بود اصلا زشت نبود منو داداشم با بچه های خواهرم باهم بزرگ شدیم و همبازی بودیم 

اما الان به زشتی کاری ندارم وحرف مردمم مهم نیست مردم درهرحالت حرف میزنن اما بچه بخواد بره مدرسه مادرتون مثل مادربزرگه وچقدر اون بچه اذیت میشه من چهل سالمه هرکی منو میبینه میگه نهایت سی سی ودو بهت میاد دارم به بچه سوم فکر میکنم ولی همین تفاوت سن مرددم کرده

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
عزیزم چون مادر شده حق زندگی نداره؟ وااا چه ربطی به بقیه داره

الان این حرف شما چه ربطی داشت! مگه کسی خواست زندگیشو ازش بگیره! 

به بقیه ربطی نداره ولی یکی گفت میخوام بمیرم میخوام خودکشی کنم هم میگید به خودش مربوطه؟! اصلا کلمه به خودش مربوطه کلا اشتباهه

الان با پنجاه سال سن یه بچه هفت ساله داره حوصلشو نداره

یه بچه دیگه بیاره بیچاره بچه حق زندگی نداره؟ تو اوج بچگیش افسرده نمیشه مامان بابام پیرن؟ فکر کن بچه تازه میخواد به سن بلوغ برسه باید پدر و مادرشو تر و خشک کنه اون باید حواسش باشه به پدر مادرش

حالا اینکه بهترین حالت بود زایمان هم کم چیزی نیستا الان مادر اسی با این سن زایمان کنه سالم میمونه؟ اصلا بچش سالم به دنیا میاد با این شرایطش؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی دو سالم بود خواهربزرگم که 15سالش بود ازدواج کرد دخترشو 16سالگی دنیا آورد  بعد مامانم د ...

عزیزم شما هم الان خوب موندی شاید چهارسال دیگه یهویی شکسته بشی خاله منم بچه سوم رو 40 سالگی اورد که سنش درحد همون 32 یا33 بود ولی الان چندساله فشار خون گرفته و مریضی های دیگه واصلا حوصله بچه نوجوون رو نداره الان 56 سالشه دخترش 16 سالشه

تروخشک کردن مشکلی نیست. استرس از دست دادنشون خیلی به بچه فشار میاره. خواهر شوهرم وقتی مادرش ۴۵ ساله ...

بیچاره چه گناهی کرده آخه تو اوج بچگیش مادر پیر داره

بعد دوستاشو میبینه مامان جوون دارن کلی حسرت میخوره

الان سرپیری میتونن نیاز های بچه رو رفع کنن؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دقیقا میخوان پسرو چیکار کنن که همچین میکنن بگو آخه الان وقت این کاراست؟! 😒 داداش نداری؟ 

نه داداش ندارم . دوتادخترمو که باردارشدم کل فامیل توقع پسرازم داشتن که بشه واسه بابام اینا سر دومیه حتی به خودمم گفتن 

عزیزم شما هم الان خوب موندی شاید چهارسال دیگه یهویی شکسته بشی خاله منم بچه سوم رو 40 سالگی اورد که س ...

منم به همین چیزا فکر میکنم 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
🥴با کافور باز دختر بشه😩😩😂😂

کافور منظورش نبود که

اولاتواین سن خیلی کاراشتباهیع بعدم من الآن خالم به امیدپسر۵تادخترزاییده  ایناچراانقدربی فکرن ...

بیچاره بچه هایی که به امید یه جنسیت دیگه به دنیا میان 😕

من که خودم بچه دومم بچه اول پسر بوده مامانم دختر دوست داشته 

مامانم الان عاشق داداشمه ولی میخواد سر به تن من نباشه حالا اونا دیگه چی

وای ماهم تو اشناهامون این موردی زیاد داشتیم فقط آبروی بچه های متاهل شون رو میبرن الان وقت بازی با ...

بخدا من برا اون خواهر۷سالم اونقدر حرف شنیدم اونقدر تو روم به مادرم خندیدن چون بعد ازدواج من بود اونروز تونستم یه جواب داشته باشم واسه خنده هاشون اما حالا چی؟خیلی کم میارم . خداشاهده همینجوریش توجمع روش نمیشه نوزاد ۳ماهه ی منو بغل کنه که نکنه یه غریبه فکر کنه بچه ی خودشه میخاد بچه بیار و ازهمون اول بارداری کسرشانش کنه از سنش

بیچاره چه گناهی کرده آخه تو اوج بچگیش مادر پیر داره بعد دوستاشو میبینه مامان جوون دارن کلی حسرت میخ ...

نه دیگه الان ماددشوهرم ۸۵ سالشه. خواهرشوهرام میان کاراشو انجام میدن. ولی خودش میگه همیشه دلم میخواست مادرم یا مادرشوهرم جوون باشن اما نشد. مادرشوهرش ۹۰ سالشه