2777
2789
عنوان

من دوتا بچه دارم مادرم دلش هوای بارداری کرده😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی باگه مادر شوهرت داره والا بخدا به خودش مربوطه  ولی واسه این سن خیلی خطرش بیشتره

آخه به خودش مربوطه چیه

الان بچه بیاره بخاطر هوسش انسانیه این کار؟! عروسکه مگه؟! یه انسانه آینده داره 

الان بچه تا چهار سالگیش میگن شیرینه بعدش دیگه حوصلشون نمیکشه اذیتش میکنن اون بچه گناهش چیه

حالا بدون در نظر گرفتن اینکه مادرش هزارتا مرض بگیره سر پیری

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ولی اشتباه میکنه خودش اذیت میشه 

من مامانم و خانما اطرافم بعد یاییسگی اصلا سیستم و خلقیاتشون عوض شد خیلی زود خسته 

و کلی بیماری جانبی 

مادر تم نزدیک یائسگی هست

اون بچه هم گناه داره خیلی 

باید یک مامان سرحال شاداب داشته باشه و از مهمتر مامان بزوز 

شوهرم از فامیل هست و کل فامیل ما حرف درمیارن واینکه پسر میخان باز دختر شه چی؟

دهن فامیلو گل بگیر درسته سن مامانت زیاده ولی واقعا به فامیل مربوط نمیشه 

ببین اینجوری : 

-مامانت سنش زیاد نیست دوباره حامله شده؟

+میخواد ببینه تو فامیل کی فضولشه/کی سرش تو... ماست 

یا هر چیز دیگه گفتن یجوری تخریب کن تا دهن گشادشونو گل بگیرن و درمورد چیزی که بهشون مربوط نیست زر نزنن

بیچاره بچه که به جای پدر مادر پدربزرگ مادربزرگ داره 😂

اره

ولی مادرش خیلی جوون میزنه با اینکه سنم داره

امروزیه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یکی از فامیلای ما نوه داره بچه دار شد بچه‌اش عاشق برادر کوچولوشونن‌ از نوش کوچیکتره بچش ولی تو این ...

خواهر دومم مشکلداره ۲۰سالشه و نمیتونه حرف بزنه و کارهای شخصیشو انجام بده کلا گردن مادرمه حتی دسشویی بردنش . هرسال محرم نظری میدن و هزارنفر بیشتر رو شام میدن و کل این کارها میوفتع گردن من . خواهرکوچیکمم انگار من تمام کارهاشو انجام دادم تا بارداریش سلامت به اخر رسید