2777
2789
عنوان

شما بودین با همچین پسری میموندین؟

276 بازدید | 22 پست

خودتون از تو فامیل خواستگار داشته باشین اما بخاطر دور شدن از شهر خودتون نه گفته باشین اونام خوباشون ازدواج کرده باشن خودتون شاغل باشین ۲۴سالتون باشه خانواده اتون وضع جالبی نداشته باشن پدرتون اعتیاد داشته باشه و بخاطر ورشکستگی و بدهکاری داخل زندان باشه با پسری یکسال تو رابطه باشین که از نظر احساسی خیلی خوب باشه شما اولین دختر زندگیش باشین احترام بذاره بهتون شمارو بخاطر خودتون بخواد دنبال رابطه و اینا نباشه حتی مشکل خانوادگی دختر رو  از طریقی از قبل بدونه و تا دختره نگفته بهش نگفته که می‌دونه و به روش نیاورده  ولی خب اعتقادات خودشو داشته باشه دختر قرتی و پسر سنگین نه خیلیااااا ولی خب از اینا که محرمو شهادت و اینا خیلی احترام میذارع و مداحیم می‌کنه   اما دختر اعتقاداتی نداشته باشه به اون صورت پسرم۲۴ سالش باشه خانواده اش خونه و اینا نداشته باشن این بخواد ماشینو بفروشه بذاره رو پولشون برای خانواده اش خونه بخره و دوبارع از صفر شروع کنه در کل هیچ حمایتی از خانواده نداره ولی خب زرنگه و گلیم خودشو می‌تونه از آب بکشه بیرون اگر خانواده اش بذارن و در کل پسر خوب و چشم پاک و مورد اعتمادیییییی یعنی مردی که میشه بهش تکیه کرد فقط از نظر مالی میترسم ازش و تفاوت اعتقاداتمون بنظرتون همچین پسری میارزع که بخاطرش عوض شد ؟ دختر به خاطر شرایط خانوادگی خیلی استرس داره و می‌ترسه کسی دیگر اینطوری پاش نباشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار پسره چیه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

سوال اینکه  دوسش داری؟ی ساله باهاشی دیگ الان باید بدونی حست چجوریه؟

نمی‌دونم ببین بعضی که حرف میزنه از دغدغه هاش میگه میگم چقدر فرق داریم و اینا ولی به محض اینکه کات میکنیم حالم بد میشه آخرین بار و جدی ترینش ۲۰ روز کات بودیم که هرروزش با گریه گذشت تا پسره زنگ زد و معذرت خواهی کرد گفت منو همونحور که هست دوست دارع نمیتونه فراموش کنه 

موقعیت خیلی خوبیه مال هم کم کم به دست میاد ما هیچی نداشتیم الان خدا روشکر خونه خریدیم و تا یکی دوهفته دیگه هم ماشین شما هم همینی کم کم باید به دست بیاری

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
نمی‌دونم ببین بعضی که حرف میزنه از دغدغه هاش میگه میگم چقدر فرق داریم و اینا ولی به محض اینکه کات می ...

وابستشی 

بنظر من ن من ن بقیه نمیتونن کمکت کنن 

از مشاوره کمک بگیر 

من اگ بودم از دستش نمیدادم چون توو سن کم مورد خوب داشتم این مدلی رد کردم 

الان اون ازدواجم کرده پیشرفتم کرده من هنوز دنبال نیمه گمشدمم هستم 

کسیه ک ویژگی های همون یارو رو داره میخوام ک نیست 

کسی ک منو واقعاا دوست داشت برا من تلاش میکرد 

نیست دیگ

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
موقعیت خیلی خوبیه مال هم کم کم به دست میاد ما هیچی نداشتیم الان خدا روشکر خونه خریدیم و تا یکی دوهفت ...

خب خداروشکر ایشالا که همیشه زندگیتون رو به پیشرفت باشه 🌿

نسبت به یسریا که میبینم میفهمم خیلی چیزا رو درک می‌کنه و خوبه اما خب میترسم حسرت زندگی بدون دغدغه بمونه رو دلم 

خب خداروشکر ایشالا که همیشه زندگیتون رو به پیشرفت باشه 🌿 نسبت به یسریا که میبینم میفهمم خیلی چیزا ...

عزیز هیچ زندگی بی دغدغه نیست من ۱۰ نفر همکلاسی بودیم ۵ نفر طلاق گرفتن دوتاشون دوباره ازدواج کردن ولی بازم مشکلات خاص و بدتری دارن عزیزم همه زندگی ها مشکلاتی دارن اون زندگی خوبه که مشکل اخلاقی نداشته باشه و زن و مرد با کمک هم مشکلات رو حل کنند

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
وابستشی  بنظر من ن من ن بقیه نمیتونن کمکت کنن  از مشاوره کمک بگیر  من اگ بودم از د ...

اره چون مرد هم تو زندگیم نبوده این همه ویژگی یه مرد و داره اما خب مرد مثل بابا یعنی مثل پسرا نیست که دنبال تفریح و اکیپ و مشروب و مهمونی اینا باشه زندگیش کلا شده کار و من و خانواده کلا ی دوست