2777
2789
عنوان

خیلی نسبت به همسرم سردم 😭

1044 بازدید | 26 پست

سلام به همگی. من 5سالو نیمه ازدواج کردم یه پسر دو ساله هم دارم. شوهرمو دوست دارم نمیتونم نبودشو تحمل کنم وقتی یه روز نبینمش دلم براش تنگ میشه ولی اصلا اصلا حس جنسی بهش ندارم هیچ تمایلی جنسی بهش ندارم درصورتی که خیلیم سرد نیستم گاهی از سر نیاز خواب رابطه میبینم. همسرمم خیلی گرمه هرروز رابطه میخواد ولی من واقعا عذاب میکشم نمیدونم چیکار کنم دیگ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرتون با مشاوره و دارو حل میشه؟ اخه من حس میکنم از لحاظ جسمی مشکل ندارم از لحاظ روحی مشکل دارم&nbs ...

اره منم مشکل روحی دارم قرص اعصاب میخورم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
بخاطر اینه که رابطتون زیاده و تو هم زیاد گرم نیستی، نرمالی در واقع

همش ازم گله داره که تو همش منو پس میزنی درصورتی که من میگم یه شب درمیون ولی چون هرشب میخواد همش از دستم شاکیه. یعنی من از خدامه پریود شم یه هفته تو ارامش باشم انقدر بیزارم از رابطه باهاش😔

شوهر شمام هر شب رابطه میخواد؟ 

بله

من تازه دو ماهه عقد کردم

خودم تقریبا گرم هستم اما حتی یک درصد هم حس جنسی به همسرم ندارم اما خیلی دوسش دارم

نمیدونم اصلا دلیلش چیه

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
بله من تازه دو ماهه عقد کردم خودم تقریبا گرم هستم اما حتی یک درصد هم حس جنسی به همسرم ندارم اما خی ...

منم همسرمو مثل یه پشتیبانو رفیق میبینم دلم میخواد پیشم باشه ولی حس مردانه بهش ندارم 😔

چجوری یعنی از لحاظ روحی مشکل دارین؟

نه منظورم اینه که از لحاظ جسمی دلم رابطه میخواد ولی انگار نمیتونم همسرمو به عنوان پارتنرم تصور کنم همش تو رابطه چندشم میشه و عذاب میکشم