2777
2789

بودن شبایی که جمجمم باد کرده بود از تجمعِ توده های فکرو خیال 

و سردم شده بود از ترس غلتیدن افکارم به واقعیت... 

پاهام و چسبونده بودم به شوفاژ و لرزیده بودم...

انگار که همه‌ی زمستون توو ۳۰سانت فاصله‌ی بین تخت و دیوار جا گرفته باشه و سعی کنه از تنم رد شه و به خیابونای شهر برسه...

ولی از تن من هیچی رد نمیشد میدونی؟! اینو گفته بودم؟! 

گفته بودم همه چی توو من ته‌نشین میشه و وقتی که پُر شدم... 

وقتی تا نیمه های قفسه‌ی سینه پُر شدم، شبیه ساعت شنی خودم و برمیگردونم،

سرم و از تخت آویزون میکنم و پاهام و تکیه میدم به دیوار... 

تا فکرو خیالا از لابه‌لای موهام بریزن کف اتاق و از شیار بین سرامیکا سُر بخورن و سقوط کنن به اعماق زمین. 

‌تا ورم جمجمم بخوابه...

تا بتونم بخوابم...

سخت میگذره گاهی ولی میگذره....

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏

خواستم یه چیزی بگم از نگارشت 

بعد امضاتو دیدم 

پشیمون شدم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب از اون شباست که دلم یه ناجی میخواد، آروم سرمو بزارم رو شونش و تا طلوع خورشید زار بزنم. امشب من طولانی تر از شب یلداست، میترسم از امشبی که دیگه بغض نمیکنم، انگار که اشکام هم تنهام گذاشتن، امشب بدجور دارم میشکنم و کسی نیست صدای شکستنمو بشنوه

امشب از اون شباست که دلم یه ناجی میخواد، آروم سرمو بزارم رو شونش و تا طلوع خورشید زار بزنم. امشب من ...

بمیرم💔

میفهمم غمتو... بدترین درد گریه نکردنه

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏