2777
2789

سلام من سال 96 تو مدرسه اموزش از راه دور درسمو ول کردم امروز رفتم واسه ادامه گفتن سوم و پیش دانشگاهی ک مونده رو باید تطبیق بدی به نظام جدید و ادامه بدی ولی هزینه شهریه اش هم خیلی بالا بود کسی مدرسه بزرگسالان یا همین غیرحضوری میشناسه معرفی کنه قیمت مناسب باشه من فقط میخوام امتحان بدم حتی کلاس نمیخوام برم خودم تو خونه میخونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بزرگسالانم کلاس چیزی نداره نمونه سوال امتحانو میفرستن سر جلسه گوشی میبریم مینویسم واسه هر پایه هم امتحان بدی کتاب ها نصف میشه مثلا نصفیش دی نصفیش خرداد از من واحدی سی تومن گرفتن با مستمر بیست

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

منم بزرگسالانم کلاس چیزی نداره نمونه سوال امتحانو میفرستن سر جلسه گوشی میبریم مینویسم واسه هر پایه ه ...

کجا درس میخونی شما 

من سال 96میخوندم اخه اینجوری نبود کلاس خودم گفتم نمیام ولی سرجلسه امتحان میفرستادنم با مدرسه دولتی با بچه های دیگه یکجا خیلیم سفت و سخت بودن 

کجا درس میخونی شما  من سال 96میخوندم اخه اینجوری نبود کلاس خودم گفتم نمیام ولی سرجلسه امتحان م ...

من بندرعباسم

واسه نهایی ها اره تو سالن همراه دانش اموزا میوفتی امتحان میدی حوزه ماهم بشدت سختگیره یجوریه

من بندرعباسم واسه نهایی ها اره تو سالن همراه دانش اموزا میوفتی امتحان میدی حوزه ماهم بشدت سختگیره ی ...

اهان اره همینجوری بود 

الان من امروزپرسیدم گفت هر 20واحد یک و پونصد خیلی زیاد بنظرم اومد 

اهان اره همینجوری بود  الان من امروزپرسیدم گفت هر 20واحد یک و پونصد خیلی زیاد بنظرم اومد

هر شهری قیمتا متفاوته منم تقریبا بیست واحدی میشد شد۵۳٠ تومن تازه خیلیا میگفتن ما هنو پولم بهشون ندادیم وقتی کلا کارمون تموم شد بهشون میدیم باز پرسجو کن جاهای مختلف 

اخه شنیدم یجا هست تو مشهد رایگانه اگه کسی اطلاع داره  ممنون میشم درجریان بذاره

سلام عزیزم میشه لطفادرخواستموقبول کنی منم میخام ادامه تحصیل بدم میشه راهنماییم کنی کدوم مدرسه ثبت نام کنم؟