2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 32 سالگی ازدواج کردم

خاستگارام کم بودن. همونایی هم که بودن شرایطشون خوب نبود. داشتم ناامید میشدم 😂 که شوهرم از راه رسید

امید داشته باش. به موقعش ادم مناسب پیدا میشه

سایتها و مراکز همسریابی هم هس که البته نمیدونم میشه بهشون و آدمی که معرفی میشه اعتماد کرد یا نه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
۴۰ روز سوره هود رو بخون. 

خب چیکار میکنه کسی که دوسش داری میاد خواستگاری؟😂😂داداش ما شانس نداریم   طرف رفته فرودگاه آخر هفته ها  یه مولتی میلیاردر اومده خواستگاری حالا اگه ما بودیم  راننده  تاکسی  های فرودگاه  ول کن نبودن 😂😂😂😂😂😂😂😂

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه
خب چیکار میکنه کسی که دوسش داری میاد خواستگاری؟😂😂داداش ما شانس نداریم   طرف رفته فرودگاه آخر ...

دیگه خدا اینطوری قسمت می‌کنه. ولی از کجا می‌دونی خوشبخت میشه؟.  حالا من بعد نماز تایپک میزنم. حکمت خدا رو راجب خودم و عشق میگم 

‌‌
خب چیکار میکنه کسی که دوسش داری میاد خواستگاری؟😂😂داداش ما شانس نداریم   طرف رفته فرودگاه آخر ...

بعدشم شما هنوز خیلی‌ راه دارید خاله من ۴۸ سالشه ازدواج نکرده. خودش نخواست وگرنه خواستگار دکتر مهندس زیاد داشت

‌‌
دیگه خدا اینطوری قسمت می‌کنه. ولی از کجا می‌دونی خوشبخت میشه؟.  حالا من بعد نماز تایپک میزنم. ح ...

عع اهل نماز هستی منم دعا کن تابستون میخام کار بزرگی انجام بدم انرزی میخاد

عع اهل نماز هستی منم دعا کن تابستون میخام کار بزرگی انجام بدم انرزی میخاد

باشه. دعات میکنم. ولی اگر میخوای به جایی برسی. همیشه به فقیرا کمک کن. من تاثیرشو تو زندگیم دیدم

‌‌
باشه. دعات میکنم. ولی اگر میخوای به جایی برسی. همیشه به فقیرا کمک کن. من تاثیرشو تو زندگیم دیدم

من نماز نمیخونم  از لحاط حجابم که اعتقاد همه احترام میزارم ولی حجابی نیستم   ولی همیشه ۱۵ آبان خییر میشم😶

من نماز نمیخونم  از لحاط حجابم که اعتقاد همه احترام میزارم ولی حجابی نیستم   ولی همیش ...

من خودمم به حجاب اعتقاد ندارم. مهم انسانیته.  ولی کمک به فقرا معجزه می‌کنه. خدا خیلی خوشحال میشه 

‌‌

من خاستگار زیاد داشتم ولی منم همون ۳۱،۳۲ ازدواج کردم

الان خیلی نرمال ه ادما بالای ۳۰ ازدواج کنن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خوب حتمن توقعت بالاس عزیزم 

بخدا که  توقعم بالا باشه 

اصلا و ابدا خواستگار ندارم 

فقط یه بار دوران دانشجویی ک تموم شد یکی از همکلاسی هام بهم گفته اقای فلانی میخواسته بیاد خواستگارت ، فک کرده حتما جوابت منفیه پا پیش نذاشته 

تنها خواستگار من که میدونم همین بوده