2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم.. قرص های گین آپ..

316 بازدید | 32 پست

میخوام چاق شم خسته شدم از لاغری استعداد چاقی ندارم واقعا جوانه گندم خودمم فایده نداشت این قرص های گین آپ میخوام بخورم ولی بعضیا میگن ضرر داره و در اینده باردار نمیشیو اینا خیلی ها هم میگن بعد ک نخوری برمیگرده ب حالت قبلو لاغر میشی خوب فایدش چیه بعد من دوستام ک خوردن صورتشون ی جوری بود و زیادی باد کرده بودو خوشم نیومد نمیخوام صورتم اونجوری شه هرکی ی راه حل بهتری داره یاهرچی بگه ک باید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل برای چاقی چی خوبه؟

من اصلا استعداد چاقی ندارم ؛ اشتها و خوراکمم خوبه و خیلی هم فست فود و تنقلات و شیرینی میخورم ولی سال هاست ۴۲ کیلوام حتی بعد ازدواج کِ الان تقریبا ۸ سال شده هم همین وزنم

فقط من خیلی تحرک دارم اینو بگم

تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ.‌..مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍 

چند سالته؟

سی سالمه عزیزم

تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ.‌..مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍 

چند سالته؟

ولی انقدر ریزه میزه ام هیچ کس باور نمیکنه ازدواج کردم کلا 

فِیسمم خیلی دخترانست اصلا بِ متاهل ها نمی‌خورم انگار ۱۸ سالمه 😂

خودم نمیگما بقیه میگن 

گین اپ نخور من خوردم هرروز دارم چاق تر میشم

نخور دیگه بسه بزارش کنار خیلی چاق میکنع من رفیقم خورده بود مث بادکنک شده بود انگار داشت میترکید روزی یکی قرص میخوری یا ی روز درمیون؟