میخوام چاق شم خسته شدم از لاغری استعداد چاقی ندارم واقعا جوانه گندم خودمم فایده نداشت این قرص های گین آپ میخوام بخورم ولی بعضیا میگن ضرر داره و در اینده باردار نمیشیو اینا خیلی ها هم میگن بعد ک نخوری برمیگرده ب حالت قبلو لاغر میشی خوب فایدش چیه بعد من دوستام ک خوردن صورتشون ی جوری بود و زیادی باد کرده بودو خوشم نیومد نمیخوام صورتم اونجوری شه هرکی ی راه حل بهتری داره یاهرچی بگه ک باید چیکار کنم
من اصلا استعداد چاقی ندارم ؛ اشتها و خوراکمم خوبه و خیلی هم فست فود و تنقلات و شیرینی میخورم ولی سال هاست ۴۲ کیلوام حتی بعد ازدواج کِ الان تقریبا ۸ سال شده هم همین وزنم
فقط من خیلی تحرک دارم اینو بگم
تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ...مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍
تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ...مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍