2777
2789
عنوان

از دست این قوم شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 82 پست
تنها نیستی یرای منم هیچکدوم اینکارارو نکردن بعد برای بچهای خودشون مشالا تولد میگیرن، شب یلدا تولدبرا ...

آخ گفتی ندیدی برا دخترش چ کارا نمیکنن بعد موقع من شد میگفتن ب شوهرم کیک نگیر گرونه ولی زمان تولد خواهر شوهرم رفتن کیک اسب تک شاخ سفارش دادن

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا که وظیفه شوهرته از خونوادش انتظار تولد کادو داری؟ شوهرت پس چیه این وسط ! کتاب خوبه ولی معمو ...

نمیزاشتن شوهرم کارش انجام بده جلو من باهاش دعوا افتادن ک چرا کیک میگیری گرونه برا چی پول کادو میدی برای چی هرماه ب زنت پول میدی 

شوهرم گرفت ولی خانوادش یعنی نباید ی کادو میدادن؟یا وقتی شوهرم میخواست برام تولد بگیره چرا میگفتن نگی ...

اگه اینطوره که میگین چرا شب یلدا وقتی معترض بودن برای کیک تولدبرادرشوهرت رک حرف دلتونزدی؟

چرا نگفتی مگه کی برام چکارکرده که منم درعوضش کاری انجام بدم نگفتی کی برام تب کرد تامن براش خودکشی کنم؟

من کسیم که واقعااخلاق ورفتارم باهمه عالیه همه هم همینومیگن ولی اگه کسی اینطوربخوادازم زرنگی کنه رک هستم توحرف باحرف قورتش میدم تاجلوهمه نگه بله درسته کارمن اشتباه بودول کن نمیشم    

وا تولدکه نبایدخانواده شوهربگیرن برات شوهرت بایدبگیره  نه کتاب چیه کیفی ساعتی کلاهی چه میدونم ...

سال پیش منو شوهرم دوست بودیم برای خواهرش یک میلیون هزینه کردم اما یک ذره احترام ندیدم تازه زمان تولدم با شوهرم دعوا افتادن ک چرا میخوای براش کیک بگیری و کادو بگیری اونوقت چرا برای دخترشون کیک سفارش میدن ک هزینش بیشترع؟

چرا مادرش دعوا افتاد جلو من ک ت حق نداری ب زنت ماهانه پول بدی باید از باباش بگیره

تو هم صد هیچ از من جلویی  طلامو فروختم دادم بالای بدهکاریشون... چون پای شوهرم وسط بود...  ...

من ک حلالشون نمیکنم هر نقطه اون خونه حرومه شوهرم با ماهی ۵ میلیون حقوق داره حدود ۷ میلیون قسط میده اونوقت پدرش داره و کمک نمیکنه من اینارو نمیبخشم ک 

چطوره ک خانواده های ما برای پسرشون میمیرن برای عروسشون میمیرن

همونقدري براشون ارزش قائل باش باش كه براي تو ارزش قائل هستن

آره حتی این کتاب هم دو دل هستم ک بدم یا ن واقعا لیاقتش ندارن

سال پیش منو شوهرم دوست بودیم برای خواهرش یک میلیون هزینه کردم اما یک ذره احترام ندیدم تازه زمان تولد ...

خب میگفتی اگه قراربودبعدازدواج بازم بابام پول توجیبی بهم بده پسرشمارومیخواستم چکار همونجامینشستم پادشاهیمومیکردم  

خب البته این که دخترشون هنوز بچه اس هم خیلی تاثیر داره 

دخترشون بچست قبول من تازه عروس نبودم؟حداقل جلوم دعوا نمیوفتادن با شوهرم ک چرا میبریش دکتر و بهش ماهانه پول میدی