2777
2789
عنوان

از دست این قوم شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 82 پست
برای تولد من حتی تبریک نگفتن برا دخترش تولد انچنانیوطلا وفلان💔قلب ادمومیشکنن

بخوره ت سرشون لیاقت ندارن ک بهشون احترام بزاری 

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
جشن تولد و اینا وظیفشون نیست وظیفه شوهرته

میدونم وظیفه شوهرمه ولی اینا جلو من بهش میگفتن کاری نکن کیک گرونه پول مفت داری

بعد ی بار مریض شدم مادرش دعوا افتاد ک چرا بردیش دکتر چرا بهش پول میدی ماهانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک حلالشون نمیکنم هر نقطه اون خونه حرومه شوهرم با ماهی ۵ میلیون حقوق داره حدود ۷ میلیون قسط میده ا ...

کم کم یاد میگیری که کوتاه بیای 

بسازی و بسوزی و دم نزنی 

کم کم میفهمی که شوهرت برا خونوادش جون میده و حاضره هرچی داره و نداره بده به اونا و تو هم اگه حرف بزنی زبونت آتیش میگیره و میشی آدم بده... 

پس بگذر و زندگی کن... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
آره حتی این کتاب هم دو دل هستم ک بدم یا ن واقعا لیاقتش ندارن

به نظرمن نده اگه پرسیدن بگوعه شرمنده فکرمیکردم تولدگرفتن توخانواده تون زشته نمیدونستم فقط برای عروستون زشته انشاالله سال بعدبراش سنگ تمام میزارم چون تولدمن زودتره وحتمابرام سنگ تمام میزارین  

دخترشون بچست قبول من تازه عروس نبودم؟حداقل جلوم دعوا نمیوفتادن با شوهرم ک چرا میبریش دکتر و بهش ماها ...

نه در مورد اینکه راجع به پولتون نظر میدن کاملا حق داری نباید دخالت کنن 

اینکه برای تولد یا یلدا هم چیزی نمیخرن اگه پولشو دارن به نظرم از بی فرهنگیشونه وگرنه اگه عروس خوشحال باشه پسرشون خوشحاله 

اگه اینطوره که میگین چرا شب یلدا وقتی معترض بودن برای کیک تولدبرادرشوهرت رک حرف دلتونزدی؟ چرا نگفتی ...

شب یلدا ن تولدم نزاشتن شوهرم کیک بگیره ک من ت اتاق بودم یکم داد و بیداد کردم ک فک کنم شنیده باشن یلدا ک اصلا هیچکاری برام نکردن شوهرم خودش برام رفت سکه گرفت

تازه ی بار گیر کردن ازم پول قرض میخواستن میگفتن عروسمون عین دخترمونه چرا بهمون پول قرض نداد😂😂

بعد عروسي ك يلدايي بايد خانواده خودت بيارن. بقيه اشم كم لطف بوزن شوهرت بايد برات بخره

من عقدم،خب میخواد بخره یا تولد بگیره چرا جلو من میگن اینکار نکن براش تولد نگیر کادو نگیر دکتر نبر بهش پول نده 

خب میگفتی اگه قراربودبعدازدواج بازم بابام پول توجیبی بهم بده پسرشمارومیخواستم چکار همونجامینشستم پاد ...

کصخولی کردم جواب ندادم مثل سگ پشیمونم

کم کم یاد میگیری که کوتاه بیای  بسازی و بسوزی و دم نزنی  کم کم میفهمی که شوهرت برا خونوا ...

دقیقا همینطوره ک شما میگین غیر این باشه عجیبه

به نظرمن نده اگه پرسیدن بگوعه شرمنده فکرمیکردم تولدگرفتن توخانواده تون زشته نمیدونستم فقط برای عروست ...

بخدا دلم میخواد کتاب پرت کنم سمتشون😂

شب یلدا ن تولدم نزاشتن شوهرم کیک بگیره ک من ت اتاق بودم یکم داد و بیداد کردم ک فک کنم شنیده باشن یلد ...

بگومامان جون بروبرام دستبندبخراگه حرفی زدبگومگه نگفتی عروسمون دخترمونه  

برادخترتون بایدبخرین خب

نه در مورد اینکه راجع به پولتون نظر میدن کاملا حق داری نباید دخالت کنن  اینکه برای تولد یا یلد ...

نظر نمیدن پول مستقیم میکشن هیچی برای من و شوهرم نمیمونه