2777
2789
عنوان

لرزش قلب

602 بازدید | 10 پست

افتادگی دریچه میترال خفیف دارم و قبلا پانیک داشتم که نزدیک ۱سالو نیمه خوب شدم ۲سال پیش چکاپ قلب هم رفتم دکتر گفت سالم قلبم

۱ساله که یا تایم پریود یا تخمک گذاری لرزش قلب رو به مدت ۳روز دارم بدون بالا رفتن ضربان

کسی هست مثلا چندروز در ماه پشت سر هم حالت لرزش قلب رو داشته باشه بدون درد و بدون تپش قلب فقط گاهی با تنگی نفس؟

بابتش دکتر رفتین؟دلیلش رو فهمیدین؟

شما بدنتون ضعیفه من این مشکل داشتم حل شده. تایپیکمو با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه.30 صفحه اول.

درایتا کانال و گروه دارم تجربه های درمانی مینوسم. لینک میفرستم اینجا

باید اصلاح تغذيه کنید

نرمش

و.... سبک زندگیتون درست کنید حل میشه. با دکتر دارو نتیجه نمی گیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

... .... من نارسایی میترال دارم ولی این لرزش پیوسته نیست که چند روز پشت هم باشه من بتابلاکر می خ ...

بله دکتر بهم گفت برو تا ۳سال دیگه اگر قلبتم طوری شد پای من🙄

منم واسه همین دیگه نرفتم دکتر چون این دکتری هم که رفتم فوق العاده کارش درسته

منم بخاطر ضربان بالا کنکور میخورم اما این لرزش قلب فقط تو اون تایم دقیقا ۳روز پشت هم دارم و بعدش خوب میشم

ورزش هم میکنم و تو ورزش مشکلی ندارم اصلا

شما بدنتون ضعیفه من این مشکل داشتم حل شده. تایپیکمو با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه ...

عزیزم من ورزش میکنم ورزش حرفه ای و دائمی

اگر مال افسردگی و اضطرابه چرا فقط تایم مریود یا تخمک گذاری این حالتم و بقیه روزها خوبم و احساس لرزش ندارم؟

عزیزم من ورزش میکنم ورزش حرفه ای و دائمی اگر مال افسردگی و اضطرابه چرا فقط تایم مریود یا تخمک گذاری ...

طی پریود بدن گرما و انرژی قوت بیشتری لارم داره. افرادی که سطح املاح و ریز مغذی های اصلی بدنشون کمه  در این دوران دچار مشکل میشن

سلام خوبی منم بیشتر اوقات حس میکنم قابم میلرزه ولی هنوز متوجه دلیلش نشدم

فکر کنم بی دلیله یا بخاطر تغییرات هورمونی🙄

من یکساله اینجورم و هنوز زنده ام پس خطرناک نباید باشه🤦🏻‍♀️